Biraya votka konur mu?

CVaRyOfficial

Centipat
Yer
Georgia
Nereden baksanız 4 - 5 aydır bira içmiyorum, gece inanılmaz canım çekti. Tek başına içmek istemiyorum, alkol oranını arttırmak adına içine votka koysam tadını bozar mı?

Değişik karışımlar denemek istiyorum
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bu kanalda çokça karışım var. Shortslarına bir bakın derim. Bu arada adam çok sarıyor beni

Nereden baksanız 4 - 5 aydır bira içmiyorum, gece inanılmaz canım çekti. Tek başına içmek istemiyorum, alkol oranını arttırmak adına içine votka koysam tadını bozar mı?
Katılır, tadı için değil alkolü için, tadına destek olsun diye schnaps tadında bira + sprite veya limonlu bir gazoz + vodka + buz deneyebilirsin, en azından içeceğini 1 bardak değil 2 bardağa bölersin. Kusmamak için alkolden 2 saat kadar önce bir şeyler yemiş olman iyi olur, tabi alkol çarpmasını azaltır bu etken.

Arada benim de karşıma çıkıyor shorts izlerken. sesi rahatlatıcı

Denedim, çarptı biraz %4,5 alkol içeriyordu bira. çokta güzel bir karışım oldu walla.

Tekila ile yaparlar genelde.

Şu an içtiğim şekildedir, hafifte olsa biranın tadını bozuyor. Tekilayı tercih ederim fakat elimin altında votka vardı, bu ikinci ekleyişim. Yukarıda arkadaşın yazdığı gibi, tamamen alkol etkisini artırması amacıyla. Tadı madı kalmaz zaten ne olursa olsun, votka herkesin kaldırabileceği bir içki değil (en azından sek versiyonuyla) birayla hafifletiyorsun işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…