Biraz da enstrüman konuşalım

Konunun bu kadar tutacağını sanmıyordum. Bende bu sene Alto saksafon çalmaya başladım.Biraz zorlanıyorum özellikle nefeste 2 notayı çıkarıyorum 3. çıkmıyor nefesim yetmiyor.Hoca biraz ilerledikten sonra nefesin yeter dedi bakalım.

Yaklaşık 3 aydır klasik gitar çalıyorum. İlk başta elektro gitar çalmak istemiştim ama ailem ilk klasik çalmamı istiyordu. Ben de bu yüzden klasik gitar ile başladım ama elektro gitara geçeceğim. Bu iki enstürmanı çaldıktan sonra eğer çok geç olmaz ise bateri çalmak isterim.

Kendi çapımda elektro gitar çalıyorum. Şu sıralar ayrı düştük. O farklı şehirde ben farklı şehirde özlemini çekiyorum kara şimşeğin.

Yeterki bırakmayın. Elbet en başta yetmez çaldıkça o Diyafram gelişecek. Siz sadece bol bol nefes üfleme egzersizleri yapın. Zaten zamanlar olur. Hayırlı olsun.

Ben flüt bile çalamıyorum.
Brehh o da bir şey mi ben ıslık bile çalamıyorum.
---------------------------------------------------------

Lise zamanlarında klasik gitar ile tanıştım ama elektro gitar alamayınca hevesim kaçtı sanırım. Dandirik gitarımı da müzik okuyan kuzenim alınca pitch kaldım.

Enstrüman, ekipman lafı geçmişken o da ayrı bir alan benim için. Çalmaktan ziyade bakmayı da sevenlerdenim. Üretimi de ayrı bir meziyet. Erdem Koca'yı duymayan, bilmeyen varsa buraya bırakıyorum linkleri. Bakabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Koca Guitars (@kocaguitars) • Instagram fotoğrafları ve videoları

Teşekkürler
Hocam bide başlangıç için hangi numara kamışı önerirsiniz 1 mi 1.5 mi 2 mi ?
Hocam hocanızın yol göstermesi daha uygun olacaktır. Bekinizi, aletinizi bilmiyorum. En iyisi hocaya danışmanız olacaktır. Ama marka olarak Vandorel beğendiğim ve kullandığım bir markadır. Yamaha da olabilir. İlerlemelerinizi bekliyorum bu arada.

@Morruk Sizinle bir konu altında teorik bilgi paylaşımı yapmayı çok isterim.[emoji4] 20 sene çok ama çok uzun bir süre... Sayenizde kendimi geliştirme adına birkaç adım daha atabilirim.

Enstrüman öğrenmek sabır istiyor maalesef ama düzenli çalışma ve disiplin ile kısa sürede enstrüman çalmak mümkün. Bunun için de öncelikle kaliteli bir eğitmen ile çalışmalısınız. Sizi sürekli geliştirmeli. Günümüzde ise online müzik eğitimlerinin değeri oldukça arttı. Online olarak enstrüman eğitimi alabileceğiz bir kaç link bırakıyorum aşağı. Memnun kalacağınızdan eminim

Piyano kursu İzmir

Gitar kursu İzmir

Keman kursu İzmir

Yan Flüt kursu İzmir

Bateri kursu İzmir

Çello kursu İzmir

Bağlama kursu İzmir

Şan kursu İzmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…