Birbirine sıkışmış 2 demir nasıl çıkarılır?

Makaleler
1
Merhaba ekteki gibi küçük kuzenim çakmağı diğer çakmağın içine soktu çıkmıyor sıkıştı. Nasıl çıkarırım?

Dosya Ekleri

• IMG_20220801_201141.jpg
    IMG_20220801_201141.jpg
    25,7 KB · Görüntüleme: 208
  • IMG_20220801_201133.jpg
    IMG_20220801_201133.jpg
    42 KB · Görüntüleme: 143
İlk olarak kuzeninizi benim yerime tebrik edin. Sonra kenardan tornavida sokarak genişletip çıkarmayı deneyin.

Hocam sinirden kafasını kıracağım yemin ederim ki. Hediye gelmişti üzerine kendisi çıkarmaya çalışırken kapağı kırıldı. Genişletmeye çalıştım ama çok kalın gevşemiyor.

İlk olarak kuzeninizi benim yerime tebrik edin. Sonra kenardan tornavida sokarak genişletip çıkarmayı deneyin.

Hocam sinirden kafasını kıracağım yemin ederim ki. Hediye gelmişti üzerine kendisi çıkarmaya çalışırken kapağı kırıldı. Genişletmeye çalıştım ama çok kalın gevşemiyor.

Alttakini ısıtın çıkar. Tabii gazını boşaltın.

En ufak oynama yok.

Hocam üstteki zippoyu elden çıkarabilirim diyorsanız önce iyi bi ısıtın ısındıktan sonra bir yere sabitleyin ve üstteki zippoya bir sağdan bir soldan sert bir şeyle vurun çıkar çıkmazsa da sağdan soldan genişleyeceği için gevşer. Ayrıca aynı işlemi kuzeninize de uygulayabilirsiniz :D

Hocam üstteki Zippo'yu elden çıkarabilirim diyorsanız önce iyi bir ısıtın ısındıktan sonra bir yere sabitleyin ve üstteki Zippo'ya bir sağdan bir soldan sert bir şeyle vurun çıkar çıkmazsa da sağdan soldan genişleyeceği için gevşer. Ayrıca aynı işlemi kuzeninize de uygulayabilirsiniz :D

Hocam alttaki renkli olan Zippo'yu 200'e almıştım. Kullanılamaz hâle geldi çöpe attım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı