Enesxdd Megapat Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 553 Çözümler 3 19 Haziran 2015 #1 Evet arkadaşlar benim 5 tane resmim var kendime ait ancak bunları keserek tek bir resim yapmak istiyorum. Yani havalı resimler olur ya çaprazdan kesilmiş ve yanına bir başka resim eklenmiş bunu hangi programla yapabilirim. Şimdiden teşekkürler.
Evet arkadaşlar benim 5 tane resmim var kendime ait ancak bunları keserek tek bir resim yapmak istiyorum. Yani havalı resimler olur ya çaprazdan kesilmiş ve yanına bir başka resim eklenmiş bunu hangi programla yapabilirim. Şimdiden teşekkürler.
T Temel derin Hectopat Katılım 5 Nisan 2015 Mesajlar 317 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 20 Haziran 2015 #2 PhotoScape yeterli bu iş için.
Enesxdd Megapat Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 553 Çözümler 3 20 Haziran 2015 #3 Sağol indirdim ve kuruyorum. Peki bir soru sormak istiyorum. Ben bu programla arkaya biraz sis efekti verebilirmiyim ?
Sağol indirdim ve kuruyorum. Peki bir soru sormak istiyorum. Ben bu programla arkaya biraz sis efekti verebilirmiyim ?
T Temel derin Hectopat Katılım 5 Nisan 2015 Mesajlar 317 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 20 Haziran 2015 #4 Sanmıyorum. Bu program düzenleme amaçlı sadece, ama resimlere, sinema vs... efektleri verilebilir.
B Batın Türk Kilopat Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 558 Makaleler 47 21 Haziran 2015 #5 Enes Murat Dinç dedi: Sağol indirdim ve kuruyorum. Peki bir soru sormak istiyorum. Ben bu programla arkaya biraz sis efekti verebilirmiyim ? Genişletmek için tıkla... Sis efekti için Adobe Photoshop kullanmanız lazım.
Enes Murat Dinç dedi: Sağol indirdim ve kuruyorum. Peki bir soru sormak istiyorum. Ben bu programla arkaya biraz sis efekti verebilirmiyim ? Genişletmek için tıkla... Sis efekti için Adobe Photoshop kullanmanız lazım.