O da var, ama mesela i7 7700K işlemcisi olan biri, çok rahat 11 kullanabilirdi ve kurabilirdi. Ama onu bile eklemediler desteğe. Hadi benim gibi G4600 işlemci kullanan biri tabii ki de 11'i rahat kullanamazdı. Ama 6. ve 7. i5 ve i7 işlemcilere destek vermeleri gerekirdi. Ryzen 7 1800X mesela, o da daha hala iyi bir işlemci diye biliyorum.
Niye bu kadar tantana yapılıyor ki? Kurduğunda ahan da regedit, cmd, program files, sistemi sömüren Defender ve envai çeşite yeni sorunlar karışında olacak. Sen de W11 forumuna bir konu, sonra bir konu, bir konu daha yapıştırıp devam edeceksin işte.
Benim sistemim Windows 11'e yetiyor aslında ama Microsoft sağ olsun saçma salak gereksinimler getirdiği için kuramayacağım.
Tabii sizin dediğinize de doğru değil diyemem.
Niye bu kadar tantana yapılıyor ki? Kurduğunda ahan da regedit, cmd, program files, sistemi sömüren defender ve envai çeşite yeni sorunlar karışında olacak. Sen de W11 forumuna bir konu, sonra bir konu, bir konu daha yapıştırıp devam edeceksin işte.
Niye bu kadar tantana yapılıyor ki? Kurduğunda ahan da regedit, CMD, program files, sistemi sömüren Defender ve envai çeşite yeni sorunlar karışında olacak. Sen de W11 forumuna bir konu, sonra bir konu, bir konu daha yapıştırıp devam edeceksin işte.