Birçok Tavsiye İstiyorum

"Carpe Diem" diye bir söz vardır biliyorsunuzdur. "Anı yaşa" demek. Geçmişte olan geçmişte kalır. Ayrıca vücudunuz az uykuyu kaldırıyor olabilir ama beyniniz kaldıramıyor. O yüzden böyle psikolojik sorunlar yaşıyorsunuz. Mesela yarın 10-11 gibi yatın. Sabah 9'da kalkın. Hem gününüz yanmaz. Hem de uykunuzu iyice alırsınız. Zihninizin boşalmak ve rahatlamak için zamana ihtiyacı var.

Sizi kırmak istemem yani sorun uyku falan değil bence ben duygularımın hissizleştiğini düşünüyorum. Mesela annemle hiç geçinemeyiz yani resmen sevmeyiz birbirimizi şunu düşündüğüm bile oldu " Acaba ölse üzülür müyüm?" ve cevabı % 51 ile hayır yani bu derece özellikle öfkem ile problemlerim var sürekli içime atarım üzüntü, öfke ve stresi bu yüzden duygusuzlaştım galiba. Geçen sene ki sınıf arkadaşlarım bana " Sen çok değiştin bizle takılmıyorsun anca kitap oku." diyor bende yüzlerine "sizin gibi bel altı muhabbetler etmek istemiyorum" söyleyemediğim için, soğuk davranınca suçlu oluyorum fakat aldırmıyorum.

Böyle tipler anca canınızı sıkar. Kitap okumak ne güzel bir şey. Bence olayları fazla takıyorsunuz. Rüya görmeme değil de hatırlamama sizin sorununuz. Her uykuda en az 3-4 rüya görüyoruz aslında ama sadece 1-2 tanesini hatırlıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…