Bircom mağduriyeti

DMN

Decapat
Arkadaşlar temmuz 2023 tarihinde Sennheiser'dan CX Plus TWS kulaklık almıştım ki geçen yılın fiyatı ile 3000-3500TL olan bir kulaklık. Geçen ay 29 Ekim tarihinde spordayken sağ kulaktaki ses aniden kesildi ve ne yaparsam yapayım düzelmedi. Bende Bircom'a servis kaydı açıp ürünü gönderdim. Zaten İstanbul'dan erken saatte gönderdiğim için ürün bir gün sonra ellerine ulaştı ve 31 Ekim'de ilk olarak kendilerinden mesaj aldım. Kutunun üstüne yapışık garanti belgesini ayrıca da beraberinde gönderdiğim kutu içindeki faturayı bulamamışlardı. Kendilerine tekrardan mail ile fatura bilgilerini gönderdim olabilir insanlık halidir dedim ve ertesi gün olması lazım tarihler tam aklımda değil 1 Kasım gibi beni arayıp accentum TWS kulak içi kulaklığı önerdiler, stok olmadığı için ama sadece biraz gelmesinin uzun sürebileceğini söylediler. Sorun etmedim zaten sadece spordan spora kulaklığımı kullanıyorum ve yedekte ucuz da olsa beni idare edecek bir kulaklığa sahiptim zaten. Antrenman sırasında bir süreden sonra kulağımdaki müzik hangisiymiş cidden umursamıyorum kafa orada olmuyor. Sorun kısmına şurada geleceğim son 1 haftadır inatla arayıp ve mesaj gönderip stok bahanesi ile benim kullandığım kulaklığın alt modeli olan sports TWS'yi öneriyorlar. Kabul etmediğimi söyleyip geri çevirmeme rağmen. Bugün gene mesaj gelmiş işte sports TWS'yi öneriyoruz bilgilendirme için arayın diye arayıp kabul etmediğimi ya Accentum'u ya da daha üst model momentum serisi bir şey gönderin diye karşı çıktım. Sorunum şu Çin'den sipariş ettiğm ürünler bile 10 günde veya daha kısa sürede ülkeye giriyor ve elime ulaşıyorken koskoca distribütör firma 1 tane ürünü temin etmesi bu kadar zor olabilir mi Allah aşkına. Bir de önerdikleri üründe ne ANC var ne de normalde kullandığım CX Plus'taki ses özelliklerinin yarısı yok. Ben ne yapacağım aktif işime yarayan özellikler olmadıktan sonra o kulaklığı. Resmen rezillik alt segment ürün alıyorsun hadi iyi destek sunmuyorlar gidip markaya güvenip Sennheiser alıyorsun normal kulaklıkların üstü fiyata onda da mağdur ediyorlar. Cidden yormaya başladı. Cuma gününe kadar beklemeyi düşünüyorum. Ya cuma ya da pazartesi günleri artık bir gelişme olmazsa arayıp THH'ye başvuracağımı belirteceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam geçmiş olsun. Türkiyede satıcı vizyonu ve güveni ne yazıkki neredeyse yok. Kulaklığı üreten heriflere yazsanız hemen gönderirler ama bizim millette "Ucuza kapatalım" mantığı var. Kalıcı müşteri, güzel itibar yerine günü kurtarma derdi.

Bu durumunuzu heryerde paylaşın reklam misali. Geri dönerler "istediğinizi buyurun" diye. Dönmezler ise THH ile umarım isteğiniz olur.

Konuyu güncellemek için yazıyorum. Ürünüm Perşembe günü kargoya verildi bugün'de elime ulaştı. Hayır Pazartesi günü stokumuz yok deyip perşembe günü ürünü kargolamalarına tam anlam veremedim 20 günde gelmeyen stok 3 günde mi geldi ama sonuçta Accentum TWS elime ulaştı ve müzik kalitesi olarak memnunum. İdareten ucuz bir kulaklık ile idare ediyordum ama tekrar Sennheiser olana geçince evet abi müzik dinlemek budur dedirtti şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…