B ByQool Yoctopat Katılım 2 Şubat 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2025 #1 Bilgisayarim dondu arkadaşlar format bile atamıyorum, ne yapmalıyım?
8 880231 Picopat Katılım 9 Ocak 2025 Mesajlar 375 4 Şubat 2025 #2 ByQool dedi: Bilgisayarim dondu arkadaşlar format bile atamıyorum, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu daha detaylı anlatarısanız yardım şansımız daha yüksek olur. Nasıl dondu, ne yaptıktan sonra dondu? Vs. Artı 0 Eksi
ByQool dedi: Bilgisayarim dondu arkadaşlar format bile atamıyorum, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu daha detaylı anlatarısanız yardım şansımız daha yüksek olur. Nasıl dondu, ne yaptıktan sonra dondu? Vs.
KS KS B ByQool Yoctopat Katılım 2 Şubat 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2025 #3 880231 dedi: Hocam sorunu daha detaylı anlatarısanız yardım şansımız daha yüksek olur. Nasıl dondu, ne yaptıktan sonra dondu? Vs. Genişletmek için tıkla... Bios overclock yapacaktik izlediğimiz videolardan yapamadık geri restore default yaptık bilgisayarimi tekrar açtığımda masaüstü şifresine geldiğimde donuyor fareyi hareket ettiremiyorum bios ayarlarına baktim pek birsey bulamadim format atamıyorum deniyorum ekran donuyo kaliyo 10 dk filan bekledim yine sıkıntı yaşıyorum Artı 0 Eksi
880231 dedi: Hocam sorunu daha detaylı anlatarısanız yardım şansımız daha yüksek olur. Nasıl dondu, ne yaptıktan sonra dondu? Vs. Genişletmek için tıkla... Bios overclock yapacaktik izlediğimiz videolardan yapamadık geri restore default yaptık bilgisayarimi tekrar açtığımda masaüstü şifresine geldiğimde donuyor fareyi hareket ettiremiyorum bios ayarlarına baktim pek birsey bulamadim format atamıyorum deniyorum ekran donuyo kaliyo 10 dk filan bekledim yine sıkıntı yaşıyorum