Çözüldü Birden fazla kişi aynı hesabı kullanabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BaraNaCAr1

Hectopat
Daha fazla  
Sınıf arkadaşlarımızla özel paketi almak istiyoruz. 4 cihaz kullanabilir diyor ama bunun için aynı evde olmak zorunlu mu yoksa herkes kullanabilir mi kendi evindeki televizyonda?

O sifre paylaşımı yasaklandı gibi haberlerden korkmuştum. Sadece aynı evdeki cihazlar kullanabilir sanıyordum.
Ben de öyle biliyorum değil miymiş?

Netflix, şifre paylaşım yasağını Türkiye'de de uygulamaya başladı diye haberler var.

Sistem, Netflix hesabında oturum açan ana cihazı "birincil cihaz" olarak nitelendirmektedir. Kullanıcının IP adresini ve hesap etkinliğini tarayarak, aynı hesaba başka bir konumdan giriş yapıldığı takdirde, cihazı yasaklamaktadır.

Emin miyiz arkadaşlar?

Son düzenleme:
Kendim deneyimlediğim olay, farklı yerde yaşayan arkadaşım giriş yaptığında hiç bir sorun olmamıştı.

Kendim deneyimlediğim olay, farklı yerde yaşayan arkadaşım giriş yaptığında hiç bir sorun olmamıştı.
Peki hocam hepiniz aynı cihaz mı kullanıyorsunuz? Attığım konu kısmında şöyle yazılmış.

5 Ayrı profil oluşturulabiliyor aynı anda 5 kişi birden izliyebiliyor. Tablet, telefon, PC'den izleyeceksen aynı ağdan olman fark etmez. Sadece TV'lerde aynı ağ zorunluluğu var.

Bir de şöyle yazmış bir arkadaş.

Ben 5-6 yıl 4 kişiyle ortak kullandım. Ama 2 ay önce iptal ettik. Farklı şehirlerdeydik hepimiz. Hesap sahibi olarak ben izleyebiliyordum ama diğer arkadaşlara ikidebir hata mesajları veriyordu. Son aylarda Netflix bu işi engelledi sorun bu.

Acaba fark ederlerse sıkıntı mı çıkartıyorlar. Alacak arkadaş artık alıp deneyecek.

@Batina Hayır dostum başka cihaz, farklı konumlar üzerinden giriş yaparak kullanmıştık, 1 hafta oluyor ya olmuyor. Eğer hesabın en düşük standart olan ise o an sadece tek bir kişi izleyebiliyor, eğer başkası izlemeye çalışır ise uyarı mesajı alır. Fakat arkadaşın kullandığı pakette böyle bir durum olmaz, biz iki kişi kullanıyorduk.

Yok demek istediğim biriniz TV diğeriniz bilgisayar telefon tablet gibi mi yoksa ikiniz de TV olarak mı kullanıyorsunuz?

Kullanım kısıtlaması zaten belli onu kastetmiyorum hocam.

Yok demek istediğim biriniz TV diğeriniz bilgisayar telefon tablet gibi mi yoksa ikiniz de TV olarak mı kullanıyorsunuz?

Kullanım kısıtlaması zaten belli onu kastetmiyorum hocam.
İki kişide bilgisayar üzerindendi, arada telefon kullanıldığı oluyordu.

Hangi platform Netflix BluTV amazonprime appletv HBO? Sormadan tartışmışsınız garibime gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…