Uzun yıllarca biriktirdiğim yer imleri arşivimi her formattan önce HTML olarak yedeklerdim. Bir daha da dönüp bakmamıştım. Bir de Firefox hesabı ile Google hesabıma senkronizasyon işlemi ile yedek alırdım. Farklı hesaplarda farklı yer imleri olurdu vs.
Yakın zamanda hepsini bir araya getirip düzenlemek istedim.
Firefox hesaplarımı açıp, senkronize ederek yer imlerimi geri getirip, HTML olarak yedeklerini aldıktan sonra hesaptan çıkıp başka hesaplar için de aynı işlemi yaptım.
Chrome hesaplarım için de aynı işlemi yaptım. Bundan sonra tek hesap ve tek tarayıcı kullanmak istiyorum.
Bu yüzden tüm yedek aldığım. HTML bookmarks dosyalarını Chrome'da içe aktardım. Düzenlemek istedim. Ama 100000'lerce yerimi var ve aynı yer imlerinin her birinden 5-15 arası fazladan yerimi var.
Aynı isimli birçok dosya var ve bu dosyaları birleştirmeye çalışıyorum ama çok sayıda dosya var ve içi içe dosyalar da var. Dosyaları birleştirdikçe içlerindeki aynı olan yer imleri sayısı da artıyor. Dosya sayısı da çok fazla.
Dosyaları otomatik birleştirecek ve içlerindeki aynı olan yer imlerinden 1 tanesi hariç geri kalan fazlalıkları otomatik silebilecek bir HTML düzenleme aracı, programı veya yer imleri düzenleme, toparlama programı var mı?
Önerisi olan var mı?