Birden fazla sayılar arasındaki tüm toplama-çıkarma işlemlerini yapan program var mı?

Arkadaşlar birden fazla sayılar arasındaki yani örneğin 5-10-20-30-40-50-60 gibi bu 7 sayının hepsinin arasındaki tüm toplama çıkarma işlemlerini tek bir işlemle yapabilen yani şunu kastediyorum mesela 5+10/5+20 gibi tüm sayıların birbiriyle olan toplamı ve farkı ayrıca şu da var hem toplama hem çıkarma: 5+20-10 gibi sayıları gireceğim bana bu sayıların arasındaki ikili toplama/çıkarma,üçlü toplama/çıkarma,3'lü hem toplama hem çıkarma (5+20-10, 60-50+10) gibi bunu yapabilen bildiğiniz bir program var mı ya da tasarlayabilecek olan var mı?

Wındows hesap makınesı yapıyor benım bıldıgım

Windows hesap makinesi diye bir uygulama var sadece yaz işlemi işlem önceliğini o yapıyor zaten.

Windows hesap makinesi diye bir uygulama var sadece yaz işlemi işlem önceliğini o yapıyor zaten.
İşlem önceliğini demiyorum ben 5 ya da 5 den fazla sayı girecem mesela 5-10-15-20-25-30 gibi kombinasyon gibi düşün aynı anda tüm sayıların birbirleriyle olan toplamı/farkı/hem toplamı hem farkını yapabilen program var mı diye sordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…