Birey B Geometri vs Orijinal Geometri

308943

Kilopat
Merhaba, elimde şu anda ulti, acil ve 345 geometri kitapları var. Konuları bitirdiğimde üçünden paralel ilerliyorum ama hâlâ gelişmiyorum gibi. Bir kitap daha alınır mı? Almalıysam birey b ve orijinal arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyidir?

Orijinal alabilirsiniz

Hocam emin misiniz gelişmediğinize? 3 kitapla paralel götürüp öğrenmemeniz mümkün gelmedi bana. Ben çok az matematik temeliyle Birey A katı cisimler hariç bitirip TYT'de 5 geometri yaptım yanlışsız. Bence o 3 kitap tüm sene yeterli. Ama yine de sorarsanız Orijinal.

Acili geometrinin ilacı olarak değil acil geometri düşünerek konuşacağım. Çöp bir kitap. Gereksiz zor. Bu piyasada sınavla en yakın kitap orijinal geometri. Sorular aynı sayılar değiştirilmiş gibi.

Hocam yakın zamanda deneme olmadım açıkçası ama Instagram veya başka platformlarda geometri çalışan insanların çalıştığı şekilde çalışmıyorum o yüzden verimsizmiş gibi geliyor. Tyt Matematik denemesi yapıp sonuçlara göre hareket edeceğim sanırım.

Acili geometrinin ilacı olarak değil acil geometri düşünerek konuşacağım. Çöp bir kitap. Gereksiz zor. Bu piyasada sınavla en yakın kitap orijinal geometri. Sorular aynı sayılar değiştirilmiş gibi.
Evet acil geometri. Okul kursunda kitap olarak seçmişler. Bana da zor geldi, ösym tyt geometride çok zorlamıyor sanırsam. 3D ve orijinal düşünüyordum ama 3D de gereksiz zormuş sanırsam.

Orijinal güzel alacaksanız. Ama deneme çözüp durumunuza bakıp almak daha mantıklı. Ya da çalışma yönteminizi değiştirirsiniz.

Orijinal çok guzeldi kitabı çok geliştiriyor.

Orijinal aldım hocam.

Hayırlı olsun. Orijinal daha çok zor bir kitap, hemen çözülebilecek kitap olduğunu düşünmüyorum. En azından bir temel, bir de orta seviye kitap bitirdikten sonra geçilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…