Biri Microsoft hesabıma girmeye çalışıyor

A.K.A NASUS

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RYZEN 5 3600 / MSI CORE FROZR L / 16GB 3000MHZ RAM /GIGABYTE EAGLE RTX 4060 8GB / DARK GUARDIAN KASA / WD BLUE SN570 500GB M.2 SSD+ WD BLUE 500GB SATA SS / MSI MAG A600DN 600W 80+ PSU
Merhaba bir aralar bilgisayarıma virüs girmişti şifrelerimi değiştirdim. Ama biri halen daha giriş yapmaya çalışıyor. Ne kadar hatalı giriş yapma denemesi yapsada bu beni endişelendiriyor ne yapmalıyım?
Bazen bazı giriş yapma denemelerinde otomatik eşitleme eşitleme başarısız yazıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
2FA kullanın. SMS değil ama. Direkt uygulama olarak kullanın. Sıkıntı olmaz. Şifrenizi de belirli aralıklarda değiştirin bir süre sonra vaz geçecektir.

Açıyorsun iki adımlı doğrulama, sonra yaslan arkana.

Farenin çırpınışlarını izlemek zevkli olur aslında 😅

Hocam robot bunlar, ne koparırsa deniyor.
Açık gibi bir şey e postam olmadan düzgün bir yerine giremiyor.

2FA kullanın. SMS değil ama. Direkt uygulama olarak kullanın. Sıkıntı olmaz. Şifrenizi de belirli aralıklarda değiştirin bir süre sonra vaz geçecektir.
neden sms değil?

Neden SMS değil?
SMS kodları daha kırılgan. Bunun önlemi alınmıştır Microsoft'ta ancak kod oluşturucular sürekli yeni kod oluşturduğundan daha güvenli.

Ayrıca SMS doğrulamanın çok zorlanması halinde kilitlenir ve belki sen erişmeye çalıştığında da sana SMS gelmez bu sefer.

Açık gibi bir şey e postam olmadan düzgün bir yerine giremiyor.

Neden SMS değil?

Yazılı anlatmak zor iş izleyebilirsiniz neden sakıncalı olduğunu. SMS doğrulama tüm hesaplardan kapatıp, kimsenin bilmediği ve hiçbir yerde kullanmayacağınız bir mail adresine güvenlik epostası tanımlamak en doğrusu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Microsoft hesabıma bir uygulama falan bağlanmış olabilir mi? Ama baktığımda sadece OneDrive görüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı