Birimiz hepimiz modu için şampiyon önerisi

Biz 1 el oynadık yuumi ile. Karşımıza akali geldi 12. dakkada bitti oyun. Bir kerede karşıya yuumi geldi. Lee ile parçaladık ya. Hiç güçlü yuumi görmedim açıkçası

Yuumi oynamanın 1. şartı 5 arkadaş olmak ve 5inin de koordine şekilde çalışması. Q'lar aynı anda atılmalı, e'ler sırayla basılmalı, ultiler aynı anda atılmalı gibi, yine de siz bilirsiniz

Biz 1 el oynadık yuumi ile. Karşımıza akali geldi 12. dakkada bitti oyun. Bir kerede karşıya yuumi geldi. Lee ile parçaladık ya. Hiç güçlü yuumi görmedim açıkçası
Siz iyi dayanmışsınız. PBE'de oyarken 8 dakika içinde bitti. Karşıya Syndra gelince tek yememek mümkün değildi. 10 maçın 8 tanesinde Yuumi banlanınca güçlü oluyor sanırım demiştim. Meğer karşı takım değil bizim takım almasın diye banlanıyormuş.

Nasus almistim random takimla cok iyi oluyor Jungle gecip kolay stack kasabiliyonuz. Oyun sonu 5 Nasus'un Slow'unu yediginizi dusunsenize. Rakibe eziyet icin cok iyi car.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…