Birinci laptopta yapılan değişiklikler diğer laptopta olmuyor

Özlem55

Yoctopat
Daha fazla  
Birinci laptopumda yaptığım değişiklikler diğer laptopumda olmuyor yardımcı olursanız çok sevinirim.

Sorunu tahmin etmeye çalışıyoruz galiba?

Şu an kullandığım laptopta yaptığım değişiklikler ikinci laptopumda olmuyor.

İki laptopumun senkronizasyon şekilde çalışmasını istiyorum.

Daha detaylı anlatsanız çok daha hızlı ve net bir şekilde yardımcı olabiliriz.

Hangi işletim sistem(leri)ini kullanıyorsunuz?

Senkronize etmeye çalıştığınız cihazların marka modeli nedir?

Şu an kullandığım laptopta yaptığım değişiklikler ikinci laptopumda olmuyor.

İki laptopumun senkronizasyon şekilde çalışmasını istiyorum.

Senkron olarak çalışmak istediğiniz konu nedir? Detaylandırabilir misiniz bir örnek ile?
Mesela bir bilgisayardan kopyaladığınız şey diğer bilgisayarda yapıştıraılabilsin mi senkrondan kastınız nedir?
Yaptığınız değişiklik ne üzerinde Excel mi veya başka bir uygulama mı?
Örnek verin şu uygulamada şunu değiştirince diğer bilgisayarda da değişsin gibi.

Daha detaylı anlatsanız çok daha hızlı ve net bir şekilde yardımcı olabiliriz.

Hangi işletim sistem(leri)ini kullanıyorsunuz?

Senkronize etmeye çalıştığınız cihazların marka modeli nedir?

İki laptopumda Windows 11 iki laptopumda Acer marka modeli.

Aspire vero AV15-51-51zw​

Evet bir bilgisayardan kopyaladığım dosyayı diğer bilgisayarımda yapıştırmak istiyorum.

Kısacası bir bilgisayarımda neyapıyorsam diğer bilgisayarımada aynı şekilde geçmesini istiyorum.

Kopyaladığınız metinleri 2. bilgisayara taşımak için ayarlar > pano sekmesindeki senkronizasyon ayarını açmanız gerekir. İki bilgisayardada aynı hesap girilik olması gerekir.

1. bilgisayardan kopyaladığınız metni 2. bilgisayara yapıştırmak için 2. bilgisayarda Windows tuşu + v tuşuna basmanız gerekir. En son kopyaladığınız yazı üstte gözükür ona tıklayarak metni yapıştırabilirsiniz.

Ne yapıyorsam aynı şekilde geçmesini istiyorumu tam anlamış olduğumu sanmıyorum. Dosya kopyalayıp yapıştıramazsınız ortak ağ oluşturup dosyaları birbirinden çekebilirsiniz. Veya bulut servisler ile dosya paylaşımını halledebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…