M MrHakki Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 283 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #1 Selam, ana ekranım ikinci ekran olarak görünüyor. Bunu değiştirmenin yolu var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Nisan 2023
Çözüm 3 3 300319 6 Nisan 2023 O sayılar değişmez. Monitörün bağlantı türüne göre Windows ayarlıyor o sayıları. 300319 dedi: Windows + P yapıp Uzat seçeneğini seçiniz. Ardından orada yer alan Bunu ana ekranım yap seçeneğini seçmeniz yeterli. Genişletmek için tıkla...
O sayılar değişmez. Monitörün bağlantı türüne göre Windows ayarlıyor o sayıları. 300319 dedi: Windows + P yapıp Uzat seçeneğini seçiniz. Ardından orada yer alan Bunu ana ekranım yap seçeneğini seçmeniz yeterli. Genişletmek için tıkla...
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 6 Nisan 2023 #2 Biraz aşağıya kaydırın, bu alanı göreceksiniz. Hangi monitörü 1. ekran yapmak istiyorsanız önce monitörü seçin, ardından bu kutucuğu seçmeniz yeterli. Artı 0 Eksi
Biraz aşağıya kaydırın, bu alanı göreceksiniz. Hangi monitörü 1. ekran yapmak istiyorsanız önce monitörü seçin, ardından bu kutucuğu seçmeniz yeterli.
EfehanOz Femtopat Katılım 21 Mart 2023 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #3 MrHakki dedi: Selam, ana ekranım ikinci ekran olarak görünüyor. Bunu değiştirmenin yolu var mı? Eki Görüntüle 1728919 Genişletmek için tıkla... 1 İLE 2 rakamlarına basılı tutarak yer değiştirebilirsin yapboz gibi Artı 0 Eksi
MrHakki dedi: Selam, ana ekranım ikinci ekran olarak görünüyor. Bunu değiştirmenin yolu var mı? Eki Görüntüle 1728919 Genişletmek için tıkla... 1 İLE 2 rakamlarına basılı tutarak yer değiştirebilirsin yapboz gibi
KS KS M MrHakki Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 283 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #4 300319 dedi: Biraz aşağıya kaydırın, bu alanı göreceksiniz. Hangi monitörü 1. ekran yapmak istiyorsanız önce monitörü seçin, ardından bu kutucuğu seçmeniz yeterli. Eki Görüntüle 1728924 Genişletmek için tıkla... Dostum dediğini yapacaktım ama ikisinde de bu ekranları genişlet yazıyor. Tıklayıp aynısını (bu ekranları genişleti) seçtiğimde kendi kendine bu ekranları yineleye dönüşüyor. Artı 0 Eksi
300319 dedi: Biraz aşağıya kaydırın, bu alanı göreceksiniz. Hangi monitörü 1. ekran yapmak istiyorsanız önce monitörü seçin, ardından bu kutucuğu seçmeniz yeterli. Eki Görüntüle 1728924 Genişletmek için tıkla... Dostum dediğini yapacaktım ama ikisinde de bu ekranları genişlet yazıyor. Tıklayıp aynısını (bu ekranları genişleti) seçtiğimde kendi kendine bu ekranları yineleye dönüşüyor.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 6 Nisan 2023 #5 Windows + P yapıp Uzat seçeneğini seçiniz. Ardından orada yer alan Bunu ana ekranım yap seçeneğini seçmeniz yeterli. Artı 0 Eksi
Windows + P yapıp Uzat seçeneğini seçiniz. Ardından orada yer alan Bunu ana ekranım yap seçeneğini seçmeniz yeterli.
KS KS M MrHakki Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 283 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #6 EfehanOz dedi: 1 İLE 2 rakamlarına basılı tutarak yer değiştirebilirsin yapboz gibi Genişletmek için tıkla... dostum ben bundan bahsetmiyorum bak yer değiştirsem bile büyük olan monitörde 2 yazıyor. Artı 0 Eksi
EfehanOz dedi: 1 İLE 2 rakamlarına basılı tutarak yer değiştirebilirsin yapboz gibi Genişletmek için tıkla... dostum ben bundan bahsetmiyorum bak yer değiştirsem bile büyük olan monitörde 2 yazıyor.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 6 Nisan 2023 #7 O sayılar değişmez. Monitörün bağlantı türüne göre Windows ayarlıyor o sayıları. 300319 dedi: Windows + P yapıp Uzat seçeneğini seçiniz. Ardından orada yer alan Bunu ana ekranım yap seçeneğini seçmeniz yeterli. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi Çözüm
O sayılar değişmez. Monitörün bağlantı türüne göre Windows ayarlıyor o sayıları. 300319 dedi: Windows + P yapıp Uzat seçeneğini seçiniz. Ardından orada yer alan Bunu ana ekranım yap seçeneğini seçmeniz yeterli. Genişletmek için tıkla...
KS KS M MrHakki Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 283 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #8 300319 dedi: O sayılar değişmez. Monitörün bağlantı türüne göre Windows ayarlıyor o sayıları. Genişletmek için tıkla... anladım. Teşekkürler bilginiz için. Konuyu nasıl çözüldü yapabilirim ? Artı 0 Eksi
300319 dedi: O sayılar değişmez. Monitörün bağlantı türüne göre Windows ayarlıyor o sayıları. Genişletmek için tıkla... anladım. Teşekkürler bilginiz için. Konuyu nasıl çözüldü yapabilirim ?
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 6 Nisan 2023 #9 MrHakki dedi: Anladım. Teşekkürler bilginiz için. Konuyu nasıl çözüldü yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Rica ederim, ne demek. Çözüm olarak düşündüğünüz mesajı rapor tuşuna basarak çözüldü olarak raporlayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
MrHakki dedi: Anladım. Teşekkürler bilginiz için. Konuyu nasıl çözüldü yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Rica ederim, ne demek. Çözüm olarak düşündüğünüz mesajı rapor tuşuna basarak çözüldü olarak raporlayabilirsiniz.