Birinden 5 dolara Black Ops 7 aldım

GTX 1060 6GB

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar, yanlış duymadınız. Birinden 5 dolara Black Ops 7 aldim. Oyun bayağı sarıyor. Grafikleri GTA 6'nin da önüne geçmiş durumda. Oyunu oynamak için RTX 1090 Ti ve Intel Core I11 15331HQKf kullanıyorum. Allah'tan oyun CD'de yoksa depolama yetiştiremezdik. Oyunun gameplay videosunu yakında detaylı olarak gelecektir. Takipte kalın!

CD resmi de bu arkadaşlar:

Dosya Ekleri

• IMG_20240615_194814.jpg
    IMG_20240615_194814.jpg
    129,7 KB · Görüntüleme: 88
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet arkadaşlar, yanlış duymadınız. Birinden 5 dolara Black Ops 7 aldim. Oyun bayağı sarıyor. Grafikleri GTA 6'nin da önüne geçmiş durumda. Oyunu oynamak için RTX 1090 Ti ve Intel Core I11 15331HQKf kullanıyorum. Allah'tan oyun CD'de yoksa depolama yetiştiremezdik. Oyunun gameplay videosunu yakında detaylı olarak gelecektir. Takipte kalın!

CD resmi de bu arkadaşlar:
6 dolar teklif ediyorum, hemen bana sat!!!!

Gameplay videosu için meraklandım, geleceği tarihi iple çekiyorum. Black Ops 8 çıkacakmış diyorlar yakında, doğru mu acaba söylentiler?
Treyarch ve Activision firmalarının bu büyüklükte bir oyundan sonra uzun bir süre yeni oyun çıkaracaklarını sanmıyorum.
6 dolar teklif ediyorum, hemen bana sat!!!!
Satın aldığım yere sordum son kalmış ellerinde. Oyunu bitirdikten sonra teklifinizi değerlendirebilirim.
CD de ki grafik gerçek hayattan daha gerçekçiymiş hocam, muhteşem!
Evet hocam oyunun grafiklerini Kell Q84HCKR67 68" Monitörden deneyimledim bu da ayri bir heyecan kattı gerçekten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı