Denisso Picopat Katılım 6 Şubat 2025 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #1 Selam benim DC hesabım herkese Steam 50 dolar olayını atmış birisi de tıklamış. Sadece tıklayarak nasıl Steam hesabını çalıyorlar?
Selam benim DC hesabım herkese Steam 50 dolar olayını atmış birisi de tıklamış. Sadece tıklayarak nasıl Steam hesabını çalıyorlar?
KS KS Denisso Picopat Katılım 6 Şubat 2025 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #11 rastgele bir fakir dedi: Eğer sağlam bir kod yazılmışsa bütün cookieler karşı tarafa gidebilir ama basit bir kod ise sadece belirlenen sitenin cookieleri çalınır. Genişletmek için tıkla... Sağlam mı nasıl anliyoruz bilmiyorum ama sıradan gibi. Artı 0 Eksi
rastgele bir fakir dedi: Eğer sağlam bir kod yazılmışsa bütün cookieler karşı tarafa gidebilir ama basit bir kod ise sadece belirlenen sitenin cookieleri çalınır. Genişletmek için tıkla... Sağlam mı nasıl anliyoruz bilmiyorum ama sıradan gibi.
rastgele bir fakir Decipat Katılım 22 Eylül 2024 Mesajlar 1.420 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #12 Denisso dedi: Eki Görüntüle 2462047 Sağlam mı nasıl anliyoruz bilmiyorum ama sıradan gibi. Genişletmek için tıkla... Discord'dan hesap çalmaya çalışan biri sağlam kod yazamaz bizde oradan buradan kopyalardık kodları birkaç büyük abi vardı onlar yazardı gerisini. Denisso dedi: Eki Görüntüle 2462047 Sağlam mı nasıl anliyoruz bilmiyorum ama sıradan gibi. Genişletmek için tıkla... Da bu link Steam'in dümdüz kendi linki onu anlamadım ben. Artı 0 Eksi
Denisso dedi: Eki Görüntüle 2462047 Sağlam mı nasıl anliyoruz bilmiyorum ama sıradan gibi. Genişletmek için tıkla... Discord'dan hesap çalmaya çalışan biri sağlam kod yazamaz bizde oradan buradan kopyalardık kodları birkaç büyük abi vardı onlar yazardı gerisini. Denisso dedi: Eki Görüntüle 2462047 Sağlam mı nasıl anliyoruz bilmiyorum ama sıradan gibi. Genişletmek için tıkla... Da bu link Steam'in dümdüz kendi linki onu anlamadım ben.
KS KS Denisso Picopat Katılım 6 Şubat 2025 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #13 Arkadaş Steam hesabını kurtarmak için bir şey yapabilir mi? Artı 0 Eksi
majoauditore Decipat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 1.339 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Floransa 4 Nisan 2025 #14 Denisso dedi: Arkadaş Steam hesabını kurtarmak için bir şey yapabilir mi? Genişletmek için tıkla... Ticket atıp durumu anlatabilir. Birkaç soru soracaklar, onlara doğru cevap vermesi durumunda hesabını geri verirler. Artı 0 Eksi
Denisso dedi: Arkadaş Steam hesabını kurtarmak için bir şey yapabilir mi? Genişletmek için tıkla... Ticket atıp durumu anlatabilir. Birkaç soru soracaklar, onlara doğru cevap vermesi durumunda hesabını geri verirler.