Birine nasıl program yaptırılır?

Aidenzawesome

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bir yazılım ürettirmek istiyorum. Kendim kod bilmediğimden birinden alacağım o benim yerime yapacak ve bana verecek. Nasıl nereden böyle bir şey yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiverr,Bionluk gibi freelance siteleri ile yaptırırsın.
Yorumlarına bakmayı unutma.

Merhaba, bir yazılım ürettirmek istiyorum. Kendim kod bilmediğimden birinden alacağım o benim yerime yapacak ve bana verecek. Nasıl nereden böyle bir şey yapabilirim?
İstediğin program nedir? Telegram varsa iletişim bilgilerini atabilirim.

LinkedIn, Fiver, Freelance, Bionluk vb. Sitelerden bulabilirsin. Ancak uygulamayı yapıp vermek yerine kod veren birini bulabilir misin bilmiyorum. Bulabilirsen de daha fazla para isteyebilir.
Oyun için game developer bulmalısın.

LinkedIn, fiver, freelance, Bionluk vb. sitelerden bulabilirsin. Ancak uygulamayı yapıp vermek yerine kod veren birini bulabilir misin bilmiyorum. Bulabilirsen de daha fazla para isteyebilir.

Oyun için game developer bulmalısın.

Oyun yaptırmayacağım aslında oyun için oyun içinde hile mi desem ne desem bilmiyorum öyle garip bir şey yaptıracağım.

Oyun yaptırmayacağım aslında oyun için oyun içinde hile mi desem ne desem bilmiyorum öyle garip bir şey yaptıracağım.
Hile yaptıracaksan yerine göre değişir: tersine mühendislikten anlayan, Lua okuyup yazabilen veya vb. Eğer oyun içerisinde otomatik şeyler yaptıracaksan da Auto Clicker bile yeterli olur. Yaptıracağınız şey etik ve yasalsa yardımcı olabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…