TECHNOYAZILIMI Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #21 Oğlum bu ne biçim soru. Kızlarsoruyor sitesine sorman lazım bunu. Burası Technopat bak adında tekno ( teknoloji geçiyor )
Oğlum bu ne biçim soru. Kızlarsoruyor sitesine sorman lazım bunu. Burası Technopat bak adında tekno ( teknoloji geçiyor )
corumluapo19 Centipat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 229 Çözümler 2 Yer Urfa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Mart 2021 #22 Canı azrail alır çünkü Mikail aleyhisselamın can alma yetkisi yoktur.
TECHNOYAZILIMI Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #23 Ama şöyle düşün (cevap olarak): Azrail pas atıyor, Mikail gole çeviriyor, Azrail asist yapıyor. nevtugardic dedi: Eki Görüntüle 926283 Genişletmek için tıkla... Bu ne anlamadım.
Ama şöyle düşün (cevap olarak): Azrail pas atıyor, Mikail gole çeviriyor, Azrail asist yapıyor. nevtugardic dedi: Eki Görüntüle 926283 Genişletmek için tıkla... Bu ne anlamadım.
İmperceptible Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 2.194 Çözümler 5 Yer Marineford 17 Mart 2021 #24 Mikaile asist yazılır.
Kagoer Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.401 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #25 Mikail'e asist gider. Kill azraile.
corumluapo19 Centipat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 229 Çözümler 2 Yer Urfa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Mart 2021 #26 TECHNOYAZILIMI dedi: Ama şöyle düşün ( cevap olarak ): Azrail pas atıyor Mikail gole çeviriyor azrail asist yapıyor. Bu ne anlamadım. Genişletmek için tıkla... Tam tersi olmasın. Canı azrail alır çünkü Mikail aleyhisselamın can alma yetkisi yoktur.
TECHNOYAZILIMI dedi: Ama şöyle düşün ( cevap olarak ): Azrail pas atıyor Mikail gole çeviriyor azrail asist yapıyor. Bu ne anlamadım. Genişletmek için tıkla... Tam tersi olmasın. Canı azrail alır çünkü Mikail aleyhisselamın can alma yetkisi yoktur.
BugraSayko Femtopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #27 Mikail vuruyor azrail kill çalıyor.
M m3081 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 3.536 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #28 Böyle olursa. 5 kez yıldırım çarptı, ölmedi Küba'da yıldırımları mıknatıs gibi çeken ve şimdiye dek 5 kez üzerine yıldırım düşen bir çiftçi hayatta kalmayı başardı. www.hurriyet.com.tr
Böyle olursa. 5 kez yıldırım çarptı, ölmedi Küba'da yıldırımları mıknatıs gibi çeken ve şimdiye dek 5 kez üzerine yıldırım düşen bir çiftçi hayatta kalmayı başardı. www.hurriyet.com.tr
Yahya Nuroğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 5.456 Makaleler 1 Çözümler 19 17 Mart 2021 #29 Mikail ölüme zemin hazırlar Azrail canını alır. Takım işi. Asist Mikail'e kill Azrail'e yazılır.
Andar Han Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 9.585 Makaleler 3 Çözümler 66 17 Mart 2021 #30 corumluapo19 dedi: Diyanet İşleri Başkanlığı Kur'an-ı Kerim - Bakara Suresi 97-98. Ayet Tefsiri - Diyanet İşleri BaşKanlığı' Bakara Suresi 97-98. Ayet Tefsiri kuran.diyanet.gov.tr Kuranda Mikail'a. S geçmektedir ve bazı hadislerde görevinden bahsedilmiştir. Araştırıp bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Mikail geçmiyor demiyorum, Kuran Mikail'in görevinden bahsetmez. Hadislerde de bereket ve rızk ile ilgili hususlardan bahseder, doğa olaylarına özel bilgi nerededir?
corumluapo19 dedi: Diyanet İşleri Başkanlığı Kur'an-ı Kerim - Bakara Suresi 97-98. Ayet Tefsiri - Diyanet İşleri BaşKanlığı' Bakara Suresi 97-98. Ayet Tefsiri kuran.diyanet.gov.tr Kuranda Mikail'a. S geçmektedir ve bazı hadislerde görevinden bahsedilmiştir. Araştırıp bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Mikail geçmiyor demiyorum, Kuran Mikail'in görevinden bahsetmez. Hadislerde de bereket ve rızk ile ilgili hususlardan bahseder, doğa olaylarına özel bilgi nerededir?