Merhaba yaklaşık 6 ay önce sevgilimle Instagram üzerinden tanıştım neyse 4 aylık arkadaşlıktan sonra son 2 aydır sevgiliyiz. Bugünde 2. ay. İlk başlarda bu kadar sıkıntı çekmesemde şu an bu durum canımı sıkıyor. Takıntılı olmaya başladım değil basbaya takıntılıyım. Dışarı çıkmasın vs. istiyorum. Tabii bunları istemem çok saçmayken bir de üstüne üstün aramızda yaklaşık 450km var. Neyse uzun uğraşlar sonucu bu hafta gitmeye karar verdim. Gidecektim ama son 2 haftadır çok toksik bir ilişki içersindeyiz. Sürekli kavga gürültü. Hem o iyi hissetmiyor hem ben. Geçmiş tecrübelerim sonucunda çok kez yarı yolda kaldım aldatıldım vs vs. neyse şu an da öyle bir şey yaşamaktan korktuğum için sürekli bir güvensizlik hissediyorum. O gerektiği yerlerde zaten açıklmasını hep yaptı yapıyor ama gene de güvenmekte zorluk çekiyorum. O dışarıda olduğunda telefonla uğraştığında bana mesaj yazmadığında hep bir acaba şüphesi yaşamaktan çok zorlanıyorum. Bunun ilacı nedir? Umursamaz davrandığımda onu da üzüyorum böyle saçma kaygılarım sonucunda da gene üzüyorum. O bensiz aktivite yaparken acaba ne yapıyor diye kafayı yiyorum. Ne iş, ne ders ne başka bir şey hiçbir şey yapamıyorum. Devamlı kontrol ediyorum. Aramız şu an soğuk toksik bir halde. Bende bunca şeye rağmen yanına gitmekte kararsız kalıyorum. Ya işler bu raddeyken her şey daha kötüye giderse diye düşünüyorum. Korkuyorum. Belkide bu kadar takmamak umursamamak lazım ama bilmiyorum. Artık çok yordu bu süreç. Konu bulamıyoruz. Sanki benden sıkılmaya başladı gibi hissediyorum. Hayatımın merkezine koyduğum birini kaybetmenin zorluğuyla baş başa kalmakta istemiyorum. Ne yapmam lazım nasıl davranmam gerekiyor bilmiyorum. Ona sorduğumda o da bilmiyorum demekle yetiniyor. Şimdi her şeyi bırakmak istemiyorum ayrılmak vs vs. çok seviyorum. Bir alışkanlık değil bu veya aylardır konuşmanın sonucu korku da değil. Çok seviyorum. Ama bu kadar sağlam olmayan bir ortamda kendimi yiyip bitiriyorum. Tavsiyeleriniz neler?