Eren99 Centipat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2023 #1 Birini nasıl unutabilirim? Her gece rüyamda görüyorum.
incisquirtle Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2015 Mesajlar 2.325 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5500 RX 6600 Cinsiyet Erkek Meslek filmmaker, youtube creator menager, music producer 7 Aralık 2023 #2 Her yerden engelle. Yeni birileri bul.
Eren99 Centipat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2023 #3 incisquirtle dedi: Her yerden engelle. Yeni birileri bul. Genişletmek için tıkla... Olmadı yaptım onu hala unutamıyorum.
incisquirtle dedi: Her yerden engelle. Yeni birileri bul. Genişletmek için tıkla... Olmadı yaptım onu hala unutamıyorum.
7 733451 Femtopat Katılım 26 Kasım 2023 Mesajlar 83 8 Aralık 2023 #4 Unutulmuyor, ben 11 yıldır unutamadım. Ne olur, zamanla daha az aklına gelir. Tamamen unutmak baya zor.
Unutulmuyor, ben 11 yıldır unutamadım. Ne olur, zamanla daha az aklına gelir. Tamamen unutmak baya zor.
Mauro Emanuel Icardi Centipat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 401 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #5 Eren99 dedi: Birini nasıl unutabilirim? Her gece rüyamda görüyorum. Genişletmek için tıkla... Unutamazsınız. İyi forumlar.
Eren99 dedi: Birini nasıl unutabilirim? Her gece rüyamda görüyorum. Genişletmek için tıkla... Unutamazsınız. İyi forumlar.
Park Müdürü Benson Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #6 Tamamen unutmak mümkün değil. Sadece zamanla acı hissetmemeye başlayacaksınız. Hayatınıza giren birisini direkt unutamazsınız, muhtemelen hayatınız boyunca da unutamayacaksınız.
Tamamen unutmak mümkün değil. Sadece zamanla acı hissetmemeye başlayacaksınız. Hayatınıza giren birisini direkt unutamazsınız, muhtemelen hayatınız boyunca da unutamayacaksınız.
Mr.Tulpar Decapat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 94 Yer Phoenix Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Youtuber/Editör/Oyun haber yazarı 10 Aralık 2023 #7 Unutamazsın ama belli bir zamandan sonra aklına geldikçe bir şey hissetmeyeceksin biraz garip cümle oldu ama anlamışsındır.
Unutamazsın ama belli bir zamandan sonra aklına geldikçe bir şey hissetmeyeceksin biraz garip cümle oldu ama anlamışsındır.