''Arkadaşlar bakın siz böyle şeyler yapıyorsunuz fakat biz size şöyle şöyle şeyleri yaramazlık yaptığınızda imzalatıyoruz ileride işe girerken mülakatta bakıyorlar bunlara!!''
12. Sınıfta okulun çatısında mangal yapıp müdüre söyleyen çocuğuda dövmüşlerdi. Tutanak yazıp iki gün sonra ellerine verdiler, kağıttan uçak yaptılar uçtu gitti.
Sonuç çıkmaz bu yüzden siciline işlemezler. Geriye kalan zamanda bahsi geçen kişiyle münakaşayı ve sohbeti azaltırsan daha kolay bir şekilde atlatabilirsin. Dönem sonu yırtılır en kötü belge alamazsın o kadar.
Gülüyorum sadece. Bunların lisede olması acayip saçma. Bir erkeğin bir kıza ilgi duymasından daha doğal ne olabilir? Eğer olay öyleyse tabii. Ama aşırıya kaçtıysanız bilemem.
Gülüyorum sadece. Bunların lisede olması acayip saçma. Bir erkeğin bir kıza ilgi duymasından daha doğal ne olabilir? Eğer olay öyleyse tabii. Ama aşırıya kaçtıysanız bilemem.
Bende Atatürk portresini voleybol topu ile kırmıştım yanlışlıkla. Bir kağıt imzalatıyorlar ders olsun diye göz korkutmak amaçlı. Daha sonra onu yırtıyorlar. Tabii çok ağır bir suç varsa ortada o başka.