ogingsan Picopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 447 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #21 fatihylmzz dedi: Haklı olduğunu düşünüyorsan arkasında dur fikrinin. Ben sırf haklı olduğumu bildiğim için kavga ederim, ettim. Genişletmek için tıkla... İnanılmaz öfkelendim yalnız şiddet ve saldırganlık her zaman olayları ileri götürür kavga etme taraftarı değilim.
fatihylmzz dedi: Haklı olduğunu düşünüyorsan arkasında dur fikrinin. Ben sırf haklı olduğumu bildiğim için kavga ederim, ettim. Genişletmek için tıkla... İnanılmaz öfkelendim yalnız şiddet ve saldırganlık her zaman olayları ileri götürür kavga etme taraftarı değilim.
Vâreste Feylesof Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 1.827 Makaleler 8 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #22 ogingsan dedi: İnanılmaz öfkelendim yalnız şiddet ve saldırganlık her zaman olayları ileri götürür kavga etme taraftarı değilim. Genişletmek için tıkla... Gerek yok ki, tutanak yazılmamış say hayatına devam et o kadar.
ogingsan dedi: İnanılmaz öfkelendim yalnız şiddet ve saldırganlık her zaman olayları ileri götürür kavga etme taraftarı değilim. Genişletmek için tıkla... Gerek yok ki, tutanak yazılmamış say hayatına devam et o kadar.
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 26 Mart 2021 #23 ogingsan dedi: İnanılmaz öfkelendim yalnız şiddet ve saldırganlık her zaman olayları ileri götürür kavga etme taraftarı değilim. Genişletmek için tıkla... Ben etmekten çekinmem özellikle haklı olduğuma inanıyorsam.
ogingsan dedi: İnanılmaz öfkelendim yalnız şiddet ve saldırganlık her zaman olayları ileri götürür kavga etme taraftarı değilim. Genişletmek için tıkla... Ben etmekten çekinmem özellikle haklı olduğuma inanıyorsam.
E Emrella Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.507 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #24 ogingsan dedi: Arkadaşlar bir şey yapmadığım halde birini rahatsız etmekten tutanak yedim. Geleceğe etkisi olur mu? Genişletmek için tıkla... Sanmam.
ogingsan dedi: Arkadaşlar bir şey yapmadığım halde birini rahatsız etmekten tutanak yedim. Geleceğe etkisi olur mu? Genişletmek için tıkla... Sanmam.
vzzn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2019 Mesajlar 1.349 Çözümler 9 26 Mart 2021 #25 Birilerini rahatsız etmekten tutanak yiyeni de ilk defa görüyorum. Yorumsuz.
Sapphire1525 Kilopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 5.010 Makaleler 4 Çözümler 20 27 Mart 2021 #26 Sınıfımdan iki kişi iki tane tutanak yemişti. Bir şey olmadı daha. Çok büyük bir suç işlemediyseniz tutanaklara bakılmıyor pek.
Sınıfımdan iki kişi iki tane tutanak yemişti. Bir şey olmadı daha. Çok büyük bir suç işlemediyseniz tutanaklara bakılmıyor pek.