FelipeMelo Decapat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 272 Çözümler 1 3 Ocak 2024 #1 Merhaba, babamın benim banka hesabıma bir miktar döviz yatırması gerekiyor. Aynı şehirlerde değiliz elden alamıyorum. Babamın elinde nakit var. Bunu direkt gidip banka gişesinden hesabıma yatırabilir mi? Nasıl yapmalıyız? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ocak 2024
Merhaba, babamın benim banka hesabıma bir miktar döviz yatırması gerekiyor. Aynı şehirlerde değiliz elden alamıyorum. Babamın elinde nakit var. Bunu direkt gidip banka gişesinden hesabıma yatırabilir mi? Nasıl yapmalıyız?
Chemeindefer Kilopat Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 747 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Developer 3 Ocak 2024 #2 Daha önceden Ziraat ve EnPara için ATM'lerden dolar yatırabildim ve bütün ATM'ler destekliyor diyebiliyorum. Yani evet yatırabilir.
Daha önceden Ziraat ve EnPara için ATM'lerden dolar yatırabildim ve bütün ATM'ler destekliyor diyebiliyorum. Yani evet yatırabilir.
2 262364 Megapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 8.773 Makaleler 17 Çözümler 216 3 Ocak 2024 #3 Bazı banka ATM'leri kartsız işlemlerden hesap numarasını girerek döviz yatırma imkanı sunuyor, sizin bankanız da sunuyorsa deneyebilir.
Bazı banka ATM'leri kartsız işlemlerden hesap numarasını girerek döviz yatırma imkanı sunuyor, sizin bankanız da sunuyorsa deneyebilir.
FelipeMelo Decapat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 272 Çözümler 1 3 Ocak 2024 #4 262364 dedi: Bazı banka ATM'leri kartsız işlemlerden hesap numarasını girerek döviz yatırma imkanı sunuyor, sizin bankanız da sunuyorsa deneyebilir. Genişletmek için tıkla... Hangi bankalar sunuyor bu imkanı ?
262364 dedi: Bazı banka ATM'leri kartsız işlemlerden hesap numarasını girerek döviz yatırma imkanı sunuyor, sizin bankanız da sunuyorsa deneyebilir. Genişletmek için tıkla... Hangi bankalar sunuyor bu imkanı ?
KannHeil Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.493 Çözümler 6 5 Ocak 2024 #5 FelipeMelo dedi: Hangi bankalar sunuyor bu imkanı ? Genişletmek için tıkla... Bankaların üzerinde döviz işareti yazan veyahut çoğu özel bankanın ATM'lerinden yatırabilirsiniz.
FelipeMelo dedi: Hangi bankalar sunuyor bu imkanı ? Genişletmek için tıkla... Bankaların üzerinde döviz işareti yazan veyahut çoğu özel bankanın ATM'lerinden yatırabilirsiniz.