Birinin numaramı sildiğini nasıl anlarım?

Gdjer372

Hectopat
WP durumuma bakmamış olması numaramı sildiği anlamına mı gelir? Bunu anlamanın bir yolu var mı?

Ben çok sık WP kullanan biriyim ama insanların durum attığını hiç görmüyorum. Fark edilecek kadar detaylı değil çünkü.
Evet saçma sapan küçük bir nokta çıkıyor. Genellikle bakardı durumlarıma ama bu sefer görmemiş sanırım.

WP durumuma bakmamış olması numaramı sildiği anlamına mı gelir? Bunu anlamanın bir yolu var mı?
Hocam Whatsapp durumu, instagram story'si gibi karşısına çıkmıyor insanların. Bu yüzden belki farketmemiştir durum attığınızı.

Evet saçma sapan küçük bir nokta çıkıyor. Genellikle bakardı durumlarıma ama bu sefer görmemiş sanırım.
Numaranızı sildiyse profil fotoğrafı da gitmiş olabilir. Fotoğrafı herkese açık durumdaysa sildiyse bile gözükebilir, herkese açık olup olmadığını anlamanın yolu ise başka bir telefondan numarayı kaydedip profil fotoğrafının gözüküp gözükmediğine bakmak.

Profili gözükmüyorsa, yazdığında tek tik oluyorsa, biosu gözükmüyorsa engellemiştir.
Bu saydıklarınız hepsi aynı bir değişiklik yok.

Benim merak ettiğim, numaramı kaydedip kaydetmediğini gösteren bir uygulama var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…