Birinin rehberinde kayıtlı olduğumuz nasıl anlaşılır?

uuua

Hectopat
WhatsApp profili falan gözüküyor fakat son görülme veya hakkında falan gözükmüyor. Getcontact da indirmek istemiyorum, hiç güvenilir değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
WhatsApp profili falan gözüküyor fakat son görülme veya hakkında falan gözükmüyor. Getcontact da indirmek istemiyorum, hiç güvenilir değil.

Kanka profili gözüküyorsa kayıtlıdır diyeceğim profilini herkese açık yapmış olabilir son görülme ve hakkındası kapalıysa kayıtlı değilsindir diyeceğim onları da ayarlayabiliyor meçhul.

Kanka profili gözüküyorsa kayıtlıdır diyeceğim profilini herkese açık yapmış olabilir son görülme ve hakkındası kapalıysa kayıtlı değilsindir diyeceğim onları da ayarlayabiliyor meçhul.

Evet biraz inceledim hepsi ayarlanıyor sanırım hiç öğrenemeyeceğim teşekkür ederim yine de.

Evet biraz inceledim hepsi ayarlanıyor sanırım hiç öğrenemeyeceğim teşekkür ederim yine de.

Getcontactta bunu öğrenemezsin sanırım o işe yaramıyor gibi ona da bulaşma en iyisi ara kayıtlı mısın değil misin anlarsın 😅

Kanka ya da WhatsApp'tan durum at görürse eklisindir.

Biraz öyle unutamadım kendisini aptalım sanırım ilk kez de böyle bir şey yaşıyorum ne yapsam da bilmiyorum onun coktan unuttugunu düşünüyorum teşekkür ederim desteğin için.

Kanka aynı durumu tek kişide yaşadım ayrıldığımızda neden diye soramadım bile ve bir gün sorma şansım oldu hâlâ çok dengesiz olduğunu tekrar denesekte olmayacağını anladım kafada kolay kolay bitmiyor ama düzelmiyorda kendini yıpratma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı