Birinin Riot ID'si nereden görülür?

etor7000

Hectopat
Daha fazla  
Bugün arkadaşımla LoL oynuyorduk. Arkadaşım destekte Tahm Kench, ben orta koridorda Yone oynuyordum. Şampiyon seçiminde takımımıza Aralshacoacc ve aral script acc isimli iki oyuncu geldi. Ormancımızın ormanını gasp ettiler, yani çarp eşyası aldılar ormancımızın orman kamplarını çaldılar. Benim koridoruma gelip minyonlarımı çalmakla beraber minyon XP'lerimi böldüler. Hatta en önemlisi, rakibim olan Katarina'ya kule altı girip öldüler. Öldüklerinde ise "Lag var" dediler. Aşağıda da skorlarını görüyorsunuz. Oyun içi "Bilerek besleme"den raporladım ve hatta Riot'a bilet atmaya karar verdim. Bilet atma aşamasında ise raporlayacağım kişinin Riot ID'sini istedi. Riot bana karşılaşma geçmişinden kişinin Riot ID'sini bulabilirsin diyor fakat ben bulamadım. Bilen var mıdır arkadaş ekli olmayan bir oyuncunun Riot ID'sine nasıl bakılacağını?

image.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün arkadaşımla LoL oynuyorduk. Arkadaşım destekte Tahm Kench, ben orta koridorda yone oynuyordum. Şampiyon seçiminde takımımıza aralshacoacc ve aral script acc isimli iki oyuncu geldi. Ormancımızın ormanını gasp ettiler, yani çarp eşyası aldılar ormancımızın orman kamplarını çaldılar. Benim koridoruma gelip minyonlarımı çalmakla beraber minyon XP'lerimi böldüler. Hatta en önemlisi, rakibim olan Katarina'ya kule altı girip öldüler. Öldüklerinde ise "lag var" dediler. Aşağıda da skorlarını görüyorsunuz. Oyun içi "bilerek besleme"den raporladım ve hatta Riot'a bilet atmaya karar verdim. Bilet atma aşamasında ise raporlayacağım kişinin Riot ID'sini istedi. Riot bana karşılaşma geçmişinden kişinin Riot ID'sini bulabilirsin diyor fakat ben bulamadım. Bilen var mıdır arkadaş ekli olmayan bir oyuncunun Riot ID'sine nasıl bakılacağını?

Eki Görüntüle 1866929

Karşılaşma geçmişinde yukarıda oyun ID'si var onu kopyalayabilirsiniz.

1689688209338.png

Sağolasın dostum. LoL oynamaya devam ettikçe böyle trolleri banlayacağım.
Bitmez hocam bunlar. Türk sunucularında online oyun oynamak çok zor. Akıl sağlığınızı kaybedebilirsiniz.

Eki Görüntüle 1866950

Burada yazılı olan Riot ID'sidir hocam. Profilinden görebilmeniz gerek aslında.
Dostum fotoğrafını attığın şey için rapor edeceğim kişiyi arkadaş eklemem gerekiyor. Ayrıca ben olayı yanlış anlamışım kusura bakma.

Bitmez hocam bunlar. Türk sunucularında online oyun oynamak çok zor. Akıl sağlığınızı kaybedebilirsiniz.
Allah'a şükür 5 senedir TR'deyim.

Sağ olasın dostum. LoL oynamaya devam ettikçe böyle trolleri banlayacağım.

İnşallah banlanırlar hocam. Ben de scriptle uğraşıyorum. Fakat hala ban yemiyorlar. Çözüm olarak işaretlersen sevinirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı