Pmagnet Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 675 Çözümler 6 6 Nisan 2021 #1 Steam'de birinin IP'sine tıkladım ve jumpscare çıktı. Sonra masaüstünde Java uyarısı çıktı. Ben de kapaya bastım, tekrar açıldı. Virüs girmiş midir?
Steam'de birinin IP'sine tıkladım ve jumpscare çıktı. Sonra masaüstünde Java uyarısı çıktı. Ben de kapaya bastım, tekrar açıldı. Virüs girmiş midir?
antoniomontana Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 1.146 Çözümler 9 Yer Ankara 6 Nisan 2021 #2 Büyük ihtimalle bulaşmıştır Kaspersky ile tarama yapın.
Feller757 Decapat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 147 Çözümler 1 Yer Giresun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Nisan 2021 #3 Bence de bir Malwarebytes ile falan tarayın. Bir daha da kimsenin "ipi"sine tıklamazsınız herhalde.
4 445124 Centipat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 312 Makaleler 1 6 Nisan 2021 #4 Bu tür başınıza gelebilecek olaylar için her zaman iyi bir antivirüs uygulaması bulundurun. Sürprizbozan: Konu Dışı Delikanlı adam antivirüs kullanmaz moruk.(!)
Bu tür başınıza gelebilecek olaylar için her zaman iyi bir antivirüs uygulaması bulundurun. Sürprizbozan: Konu Dışı Delikanlı adam antivirüs kullanmaz moruk.(!)
Amazing Jaagub Centipat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 669 Çözümler 1 Yer Çikolatalı Süt Diyarı Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #5 O nasıl oluyor? Yani kendisinin IP'den nasıl bulaştırabiliyorlar virüs?
kratosdeniz Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.008 Çözümler 8 6 Nisan 2021 #6 İpisi ne ya? IP herhalde fakat nasıl bulaşabiliyor anlamadım. Neyse Kaspersky ile tam tarama yapın, çıkan bulguları silin.
İpisi ne ya? IP herhalde fakat nasıl bulaşabiliyor anlamadım. Neyse Kaspersky ile tam tarama yapın, çıkan bulguları silin.
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.541 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #7 IP'sine derken? Steam profilindeki linke mi tıkladın? Son düzenleme: 6 Nisan 2021
Hyundai Santa Fe V6 Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 1.328 Makaleler 5 Çözümler 4 Yer UAE Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: İ7 11.Nesil / Nvidia GeForce RTX 3060 Ventus 2X 12GB VRAM / 16 GB RAM / 512 GB SSD + 1 TB HDD / Cinsiyet Diğer Meslek Öğrencilik 6 Nisan 2021 #8 445124 dedi: Bu tür başınıza gelebilecek olaylar için her zaman iyi bir antivirüs uygulaması bulundurun. Sürprizbozan: Konu Dışı Delikanlı adam antivirüs kullanmaz moruk.(!) Genişletmek için tıkla... Evet, bir Anti-virüs yükleyin. Sürpriz bozanı biliyorum
445124 dedi: Bu tür başınıza gelebilecek olaylar için her zaman iyi bir antivirüs uygulaması bulundurun. Sürprizbozan: Konu Dışı Delikanlı adam antivirüs kullanmaz moruk.(!) Genişletmek için tıkla... Evet, bir Anti-virüs yükleyin. Sürpriz bozanı biliyorum
Pmagnet Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 675 Çözümler 6 6 Nisan 2021 #9 wanetage dedi: IP'sine derken? Steam profilindeki linke mi tıkladın? Genişletmek için tıkla... Evet ya çok pardon korkudan linki yerine IP demişim. Evet linkine tıklamıştım sonra olanlar oldu.
wanetage dedi: IP'sine derken? Steam profilindeki linke mi tıkladın? Genişletmek için tıkla... Evet ya çok pardon korkudan linki yerine IP demişim. Evet linkine tıklamıştım sonra olanlar oldu.
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.541 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #10 Pmagnet dedi: Evet ya çok pardon korkudan linki yerine IP demişim. Evet linkine tıklamıştım sonra olanlar oldu. Genişletmek için tıkla... Hocam, şu YouTube videosundaki jumpscare ile mi karşılaştın? https://www.youtube.com/watch?v=rX7XZLcGAxw Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mayıs 2021
Pmagnet dedi: Evet ya çok pardon korkudan linki yerine IP demişim. Evet linkine tıklamıştım sonra olanlar oldu. Genişletmek için tıkla... Hocam, şu YouTube videosundaki jumpscare ile mi karşılaştın? https://www.youtube.com/watch?v=rX7XZLcGAxw