Birisi beni yasa dışı yollarla bulabilir mi?

Merak etme, hiçbir şey yapamaz. Polise yalan ihbarda bulunacak kalça onda yoktur zaten. Maalesef kimlik bilgilerimiz her yerde. O yüzden ismini, soy ismini, yaşadığın yeri kimseye verme.

Kardeşim discordda bi çocukla sövüşmüş. Çocuk spotify profil fotoğrafından instagramını ordan ismini soyismini bulup panelden babamı ve ablamı aradı. Allah'a küfür etti falan diye şikayet etmiş xd. Yapılabiliyor yani.

Arkadaşlar biri bana adımı soyadımı yaşadığım il ve ilçem ile beni panelden bulup evime polis falan gönderecekmiş. Sizce böyle bir şey yapabilir mi? Yaparsa ne olur ve yaparsa nereye şikayet edebilirim?
Mernis data ile istediğini yapabilir. Sana ait olan numaralar, E nabız bilgilerin, yaşadığın evin adresi, soy ağacı, sicil sorgu falan filan.

Bilgilerinin hepsi büyük ihtimalle onda ama polise falan şikayet edeceğini sanmam kısacası yemez.

Arkadaşlar biri bana adımı soyadımı yaşadığım il ve ilçem ile beni panelden bulup evime polis falan gönderecekmiş. Sizce böyle bir şey yapabilir mi? Yaparsa ne olur ve yaparsa nereye şikayet edebilirim?

İsminden adresini bulabilir ama polis gönderemez.

En fazla küfürleştiyseniz mahkemeye verir. Sonuçta yaptığı şey doğru olmadığından dolayı panel falan ile adresinizi bulduğu an o da suçlu duruma düşer.

Hiçbir şey olmaz merak etme eger bahsettiğin gibi bir şey olursa polise gitmekte fayda var. Bu velet turemeler cok cogaldi gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…