Birisi bilgilerimize erişirse en fazla ne yapabilir?

seyfo1

Centipat
Daha fazla  
Merhaba diyelim ki birisi T.C. Numaramızı ve ismimizi öğrendi, en fazla ne yapabilir? Çok merak ediyorum.

Telefon numaranı doğum tarihini okulunu adresini diğer aile fertlerinin T.C.'sini adını soyadını numaralarını adreslerini doğum tarihini okulunu.

T.C.'ye ulaşmak bildiğim kadarıyla isim soyisimden bile bulunuyor çok önemli bir değeri kalmadı sanırım ama temel olarak çoğu bilgine erişirler.

Merhaba diyelim ki birisi T.C. Numaramızı ve ismimizi öğrendi, en fazla ne yapabilir? Çok merak ediyorum.

Bilgilerin vs. çalındıysa merak etme sanaldaki bebeler pek bir şey yapamaz 1 2 en fazla rahatsız edilirsin.

18 Yaş altıysan birşey yapamaz ama 18 Yaş üstüysen adına banka hesabı açıp suç işleyebilir,diyelim askerliğini tecil ettiriyorsun onu bile bozdurabilir.

18 yaş altıysan bir şey yapamaz ama 18 yaş üstüysen adına banka hesabı açıp suç işleyebilir, diyelim askerliğini tecil ettiriyorsun onu bile bozdurabilir.

Banka açma işi fosil oldu be kanka.

Bilgilerin vs. çalındıysa merak etme sanaldaki bebeler pek bir şey yapamaz 1 2 en fazla rahatsız edilirsin.

Öyle değil de A101 fişine yazıp A101 çalışanına verdim ondan huzursuz oldum biraz.

Cebinde 10 doları olan birisi milletvekilleri dahil ülkedeki herkesin TC'sine erişebilir. Paneller üzerinden yasal olmayan şekillerde şakasına TC'me erişen çok fazla kişi oldu. Bunu artık bir ilkokul çocuğu bile yapabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…