Birisi Boyner hesabını kullanıyor

CarpeDiemss

Centipat
Daha fazla  
Merhaba önceden tanımadıgım birisi Boyner hesabıma girip 3000TL'lik gift Card almıstı simdi de 3500TL'lik Versace Eros almıs ikisi de farklı kartlardan alınmış ve kimin aldıgını bilmiyorum herhangi bir sorun yaratır mı?

Merhaba önceden tanımadıgım birisi Boyner hesabıma girip 3000TL'lik gift Card almıstı simdi de 3500TL'lik Versace Eros almıs ikisi de farklı kartlardan alınmış ve kimin aldıgını bilmiyorum herhangi bir sorun yaratır mı?

Selam, durum biraz sıkıntılı görünüyor. Eğer hesabına izinsiz giriş yapılmışsa, bu ciddi bir güvenlik sorunu olabilir. Boyner gibi büyük mağazalar bazen dolandırıcılık veya kötü niyetli girişimler için hedef olabilir. Alınan gift cardlar ve Versace Eros gibi ürünler genelde geri alınması zor şeylerdir, bu yüzden başına bir iş açılmadan önce birkaç adım atman iyi olur.

İlk yapman gereken şey, Boyner ile iletişime geçip durumu açıklamak olmalı. Hesabına izinsiz erişildiğini belirtebilirsin. Ayrıca, hesabının güvenliğini sağlamak için şifreni hemen değiştirmen çok önemli. 2FA (iki faktörlü kimlik doğrulama) aktifleştirmen de ek bir güvenlik katmanı sağlar.

Kartlardan hangilerinin alındığını, ödemelerin nasıl yapıldığını kontrol etmen de önemli. Eğer ödeme bilgilerinde şüpheli bir şey varsa, kart sağlayıcısı ile de iletişime geçmeni öneririm. Bankan ya da ödeme sağlayıcın, işlem geçmişini kontrol edebilir ve gerekiyorsa bir itirazda bulunabilirsin.

Sonuçta, bu tür alışverişler bir dolandırıcılık veya hatalı işlem sonucu gerçekleşmişse, senin için sorun yaratabilir. Hızlıca harekete geçmekte fayda var.

Selam, durum biraz sıkıntılı görünüyor. Eğer hesabına izinsiz giriş yapılmışsa, bu ciddi bir güvenlik sorunu olabilir. Boyner gibi büyük mağazalar bazen dolandırıcılık veya kötü niyetli girişimler için hedef olabilir. Alınan gift Card'lar ve Versace Eros gibi ürünler genelde geri alınması zor şeylerdir, bu yüzden başına bir iş açılmadan önce birkaç adım atman iyi olur.

İlk yapman gereken şey, Boyner ile iletişime geçip durumu açıklamak olmalı. Hesabına izinsiz erişildiğini belirtebilirsin. Ayrıca, hesabının güvenliğini sağlamak için şifreni hemen değiştirmen çok önemli. 2FA (iki faktörlü kimlik doğrulama) aktifleştirmen de ek bir güvenlik katmanı sağlar.

Kartlardan hangilerinin alındığını, ödemelerin nasıl yapıldığını kontrol etmen de önemli. Eğer ödeme bilgilerinde şüpheli bir şey varsa, kart sağlayıcısı ile de iletişime geçmeni öneririm. Bankan ya da ödeme sağlayıcın, işlem geçmişini kontrol edebilir ve gerekiyorsa bir itirazda bulunabilirsin.

Sonuçta, bu tür alışverişler bir dolandırıcılık veya hatalı işlem sonucu gerçekleşmişse, senin için sorun yaratabilir. Hızlıca harekete geçmekte fayda var.

Benim kartlarımdan yapılmamıs benm hesabımdan farklı kartlar ile alışveriş yapılmış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı