H Hokkabaz Gibiyim Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 923 Çözümler 2 20 Mayıs 2021 #1 Bir adamla hesap alışverişi yaptık. 1 hafta geçti. Acaba beni Discrod'dan engelledi mi nasıl anlarım mesaj atmadan? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mayıs 2021
Bir adamla hesap alışverişi yaptık. 1 hafta geçti. Acaba beni Discrod'dan engelledi mi nasıl anlarım mesaj atmadan?
kuanbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.685 Makaleler 2 Çözümler 20 20 Mayıs 2021 #2 Arkadaş eklerken hata veriyorsa yüksek ihtimal engellemiştir.
Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.574 Makaleler 1 Çözümler 5 20 Mayıs 2021 #3 Mesaj atıp,pardon yanlışlıkla sana attım diyebilirsin.
4 412473 Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 774 Makaleler 2 Çözümler 2 21 Mayıs 2021 #4 Hokkabaz Gibiyim dedi: Bir adamla hesap alışverişi yaptık. 1 hafta geçti. Acaba beni Discrod'dan engelledi mi nasıl anlarım mesaj atmadan? Genişletmek için tıkla... Arkadaşlık isteği göndermeyi deneyin. Gitmezse engellemiştir.
Hokkabaz Gibiyim dedi: Bir adamla hesap alışverişi yaptık. 1 hafta geçti. Acaba beni Discrod'dan engelledi mi nasıl anlarım mesaj atmadan? Genişletmek için tıkla... Arkadaşlık isteği göndermeyi deneyin. Gitmezse engellemiştir.
M mRekt Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 613 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #5 Hokkabaz Gibiyim dedi: Bir adamla hesap alışverişi yaptık. 1 hafta geçti. Acaba beni Discrod'dan engelledi mi nasıl anlarım mesaj atmadan? Genişletmek için tıkla... Profiline gelin arkadaslik istegi gonder yaziyorsa engellemistir. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mart 2024
Hokkabaz Gibiyim dedi: Bir adamla hesap alışverişi yaptık. 1 hafta geçti. Acaba beni Discrod'dan engelledi mi nasıl anlarım mesaj atmadan? Genişletmek için tıkla... Profiline gelin arkadaslik istegi gonder yaziyorsa engellemistir.
B Birbilmeyen Yoctopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Ağustos 2021 #6 412473 dedi: Arkadaşlık isteği göndermeyi deneyin. Gitmezse engellemiştir. Genişletmek için tıkla... Arkadaş olarak ekliyse nasıl anlıyoruz. Yani mesaj gönderince ne olması lazım engellendiğimi anlamam için?
412473 dedi: Arkadaşlık isteği göndermeyi deneyin. Gitmezse engellemiştir. Genişletmek için tıkla... Arkadaş olarak ekliyse nasıl anlıyoruz. Yani mesaj gönderince ne olması lazım engellendiğimi anlamam için?
Eternal777 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 2.803 Çözümler 7 24 Ağustos 2021 #7 Birbilmeyen dedi: Arkadaş olarak ekliyse nasıl anlıyoruz. Yani mesaj gönderince ne olması lazım engellendiğimi anlamam için? Genişletmek için tıkla... Arkadaş ekliyken engellerse arkadaştan çıkarıyor olması lazım.
Birbilmeyen dedi: Arkadaş olarak ekliyse nasıl anlıyoruz. Yani mesaj gönderince ne olması lazım engellendiğimi anlamam için? Genişletmek için tıkla... Arkadaş ekliyken engellerse arkadaştan çıkarıyor olması lazım.