Çözüldü Instagram Birisi engellerse aynı mail ile açılan hesap da otomatik engellenir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

lostchanceee

Nanopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba hepinize,

Bir arkadaşım vardı beni sebepsizce engellemiş dün akşam civarlarında .bugün hesabını mı sildi diye bakarken yeni bir hesap açtım (aynı e-posta adresinde) orada da çıkmıyordu. Neden olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Engelleyince sahip olabileceğiniz ve oluşturabileceğiniz diğer hesaplar da engellenir yani normal. Mail ve telefonu farklı bir hesap açarsanız falan, aynı bilgilere sahip olmazsanız görebilirsiniz.
Engelleyince sahip olabileceğiniz ve oluşturabileceğiniz diğer hesaplar da engellenir yani normal. Mail ve telefonu farklı bir hesap açarsanız falan, aynı bilgilere sahip olmazsanız görebilirsiniz.

Çözüm
Ustte de dendigi gibi olusturabileceginiz hesaplar da engelleniyor diyor ancak ne ben ne de tanidigim herhangi biri boyle bir seye rastlamadi ya da cok uzun sure kalmiyor bu engel bir sure sonra acilan hesaplarda. Hesabi silmis veya dondurmus olabilir baska birisinden kontrol etmesini isteyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…