5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 26 Kasım 2022 #12 eylül kabuss dedi: Metro, hastane gibi yerlerde bazen bana düşman gibi bakan kişiler görüyorum. Gözünü dikip 40 yıllık düşman gibi bakıyorlar. Siz olsanız ne yaparsınız Genişletmek için tıkla... Açıkçası ben okulda da buna maruz kalıyorum. Yapabileceğin en iyi şey totonu farklı yöne çevirip eline telefonu alıp bir şeyle uğraşıyor gibi yapmak ya da oradaki başka biriyle konuşmak iyi olabilir. (Bazılarının ruh sağlığı sağlam olmayabiliyor)
eylül kabuss dedi: Metro, hastane gibi yerlerde bazen bana düşman gibi bakan kişiler görüyorum. Gözünü dikip 40 yıllık düşman gibi bakıyorlar. Siz olsanız ne yaparsınız Genişletmek için tıkla... Açıkçası ben okulda da buna maruz kalıyorum. Yapabileceğin en iyi şey totonu farklı yöne çevirip eline telefonu alıp bir şeyle uğraşıyor gibi yapmak ya da oradaki başka biriyle konuşmak iyi olabilir. (Bazılarının ruh sağlığı sağlam olmayabiliyor)
wontagadra Kilopat Katılım 13 Nisan 2019 Mesajlar 329 Çözümler 2 26 Kasım 2022 #13 Ben de kafamı bir anda çevirip dik dik bakıyorum karşımdaki bakışlarını çekene kadar. Çekmezse gider sorarım hayırdır diye.
Ben de kafamı bir anda çevirip dik dik bakıyorum karşımdaki bakışlarını çekene kadar. Çekmezse gider sorarım hayırdır diye.
eylül kabuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 2.669 Makaleler 5 Çözümler 28 10 Aralık 2022 #14 Aşırı zayıfım, belki ondan hedef oluyorumdur. Bunlar anca gücünün yettiğine.