7 796363 Femtopat Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 67 3 Ağustos 2024 #1 Top demek suç mudur? Bunu merak ettim internette hiçbir kaynak bulamadım.
sado01 Decapat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 2.846 Çözümler 20 3 Ağustos 2024 #2 796363 dedi: Top demek suç mudur? Bunu merak ettim internette hiçbir kaynak bulamadım. Genişletmek için tıkla... Hangi anlamda dediğine bağlı fakat çok küfür değil gibi.
796363 dedi: Top demek suç mudur? Bunu merak ettim internette hiçbir kaynak bulamadım. Genişletmek için tıkla... Hangi anlamda dediğine bağlı fakat çok küfür değil gibi.
mtreussa Centipat Katılım 22 Mayıs 2024 Mesajlar 253 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #3 Evet. Top vurduran, vurulan manasına geliyor. 796363 dedi: Top demek suç mudur? Bunu merak ettim internette hiçbir kaynak bulamadım. Genişletmek için tıkla...
Evet. Top vurduran, vurulan manasına geliyor. 796363 dedi: Top demek suç mudur? Bunu merak ettim internette hiçbir kaynak bulamadım. Genişletmek için tıkla...
arasmaras Hectopat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 2.879 Çözümler 37 Yer 東京 3 Ağustos 2024 #4 Hayır. mtreussa dedi: Evet. Top vurduran, vurulan manasına geliyor. Genişletmek için tıkla... Kime göre peki?
Hayır. mtreussa dedi: Evet. Top vurduran, vurulan manasına geliyor. Genişletmek için tıkla... Kime göre peki?
mtreussa Centipat Katılım 22 Mayıs 2024 Mesajlar 253 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #5 mtreussa dedi: Evet. Top vurduran, vurulan manasına geliyor. Genişletmek için tıkla... manasını biliyorsunuz
mtreussa dedi: Evet. Top vurduran, vurulan manasına geliyor. Genişletmek için tıkla... manasını biliyorsunuz
T Tim Zettapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.161 Makaleler 25 Çözümler 624 Yer Fransa 3 Ağustos 2024 #6 Argoda homoseksüel erkek anlamına geliyor. Hakaret amaçlı kullanırsanız hem ayrımcılığa hem de hakarete girebilir. arasmaras dedi: Kime göre peki? Genişletmek için tıkla... TDK. Türk Dil Kurumu | Sözlük Türk Dil Kurumuna Ait Tüm Sözlükler sozluk.gov.tr
Argoda homoseksüel erkek anlamına geliyor. Hakaret amaçlı kullanırsanız hem ayrımcılığa hem de hakarete girebilir. arasmaras dedi: Kime göre peki? Genişletmek için tıkla... TDK. Türk Dil Kurumu | Sözlük Türk Dil Kurumuna Ait Tüm Sözlükler sozluk.gov.tr
mtreussa Centipat Katılım 22 Mayıs 2024 Mesajlar 253 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #7 sado01 dedi: Hangi anlamda dediğine bağlı fakat çok küfür değil gibi. Genişletmek için tıkla... Evet sanki fazla değil, ama işte fuhuş işi yapana benzetmek için söyleniyor sokak argosunda.
sado01 dedi: Hangi anlamda dediğine bağlı fakat çok küfür değil gibi. Genişletmek için tıkla... Evet sanki fazla değil, ama işte fuhuş işi yapana benzetmek için söyleniyor sokak argosunda.
Chotsu Hectopat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 525 Çözümler 2 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #8 796363 dedi: Top demek suç mudur? Bunu merak ettim internette hiçbir kaynak bulamadım. Genişletmek için tıkla... Hayır. Mesela kız gibi davranan, kıza özenen erkeklere denir bu. Yani bunu küfür amaçlı söylüyorlar.
796363 dedi: Top demek suç mudur? Bunu merak ettim internette hiçbir kaynak bulamadım. Genişletmek için tıkla... Hayır. Mesela kız gibi davranan, kıza özenen erkeklere denir bu. Yani bunu küfür amaçlı söylüyorlar.
T Teknocuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.974 Makaleler 1 Çözümler 28 3 Ağustos 2024 #9 @arasmaras Yargıtay'a göre. Kişiyi rencide eden küçük düşüren her kelime hakaret kapsamındadır.
arasmaras Hectopat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 2.879 Çözümler 37 Yer 東京 3 Ağustos 2024 #10 Tim dedi: Argoda homoseksüel erkek anlamına geliyor. Hakaret amaçlı kullanırsanız hem ayrımcılığa hem de hakarete girebilir. TDK. Türk Dil Kurumu | Sözlük Türk Dil Kurumuna Ait Tüm Sözlükler sozluk.gov.tr Genişletmek için tıkla... Olabilir fakat dediğin şartlara göre çok değişkenlik gösterir bu kelime. Mesela dediğin kişiye ve ortama veya hangi ruh halinde söylediğine göre hakaret veya değil nasıl anlayacağız?
Tim dedi: Argoda homoseksüel erkek anlamına geliyor. Hakaret amaçlı kullanırsanız hem ayrımcılığa hem de hakarete girebilir. TDK. Türk Dil Kurumu | Sözlük Türk Dil Kurumuna Ait Tüm Sözlükler sozluk.gov.tr Genişletmek için tıkla... Olabilir fakat dediğin şartlara göre çok değişkenlik gösterir bu kelime. Mesela dediğin kişiye ve ortama veya hangi ruh halinde söylediğine göre hakaret veya değil nasıl anlayacağız?