Birisini kırmadan nasıl bana yazmamasını sağlarım?

heartagram

Hectopat
Bir arkadaşım var kız seviyorum kendisini fakat son 1 haftadır düzenli mesaj atmaya başladı. En son buluştuğumuzda da bana sadece sana anlatıyorum her şeyimi falan dedi. Gayet normal arkadaşım fakat bu şekilde sık sık "günaydın, iyi geceler" tarzı mesaj atmasından rahatsız oluyorum. Bulușalım diyor fakat ben mezuna kaldığım için fazla arkadaşlarımla buluşmayıp derslerime odaklanmaya çalışıyorum. Kendisi üniversiteye gidecek bu sene. Abim okuluma gelince de tanıştırmıștım lezbiyen kız lezbiyen falan demiştim tepkisini merak ettiğim için. Sen biraz mesafeli dur biraz dedi. Ben gayet normal arkadaşım işte dedim. Șimdi de bana sürekli mesaj atıyor geç cevap versem de anlamış değilim. Görüldü attığım halde atıyor. Nasıl kırmadan bana sürekli mesaj atmamasını isteyebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunun içinde cevap var; "Benim için önemli bir sene ve derslerime çalışıyorum sık sık mesaj atman odağımı dağıtıyor." gibi bir açıklama mesajı iş görür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…