Birisiokadar Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 1.430 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2025 #1 Annemle babam kağıt üzerinde evli reailtede evlilik namına bir şeyleri kalmamış iki kişi. Babam benim hattımı bana devrediyor ama anneminkini devretmemekte ısrar ediyor. Bunun altında ne sebep arayabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2025
Annemle babam kağıt üzerinde evli reailtede evlilik namına bir şeyleri kalmamış iki kişi. Babam benim hattımı bana devrediyor ama anneminkini devretmemekte ısrar ediyor. Bunun altında ne sebep arayabilirim?
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.954 Makaleler 15 Çözümler 465 Yer Türkiye Cumhuriyeti 6 Temmuz 2025 #2 Devretmesin o zaman anneniz yeni hat alsın. Babanız annenizi kendine bağımlı veya muhtaç tutmak istediği içindir.
Devretmesin o zaman anneniz yeni hat alsın. Babanız annenizi kendine bağımlı veya muhtaç tutmak istediği içindir.