Birisininin bilgisayarını bozdunuz mu?

Çok bozdum çok tamir ettim. Bir kere babamın okuluna gitmiştik. Meslek lisesinde öğretmen, küçükken beni okuluna götürürdü. Okulda bilgisayar laboratuvarının kapısı açıktı ben de direkt dalmıştım içeri. Açık kasalı bir bilgisayar vardı. Gidip RAM bellekleri zorlayarak sökmüştüm. Allahtan çok eski bir bilgisayarmış ve kullanılmıyormuş, babamdan sonradan öğrenmiştim.
Bilgisayar çalışmadı bu arada, RAM slotuyla birlikte çıkmıştı.

Kasada da NT 4.0 varmış o kadar eskiydi tahmin edin.

Babamın bilgisayarı sayılır mı?

Küçükken yeni şeyler deniyordum anlamadığım şekilde bozuluyordu, artık ben tamir ediyorum babamın bilgisayarını.

Yani birinin değil de kendi bilgisayarımı bozdum bayağı eskiydi Win 98 falan yüklüydü herhalde.

Bilerek veya istemeyerek hiç bozdunuz mu birisinin bilgisayarını ve bozduktan sonra ne dediniz?

Benim arkadaş grubum vardı. Bizlere küfür eden bir Discord sunucusunun başındaki 20-30 kişiye kendi yaptığımız trojanları atıp bozmuştuk.

Tabi adamlara al kanka bak pubgm hilesi diye atmadık trojanı. Önce onların çok güvendiği birinin hesabını çaldık. Ondan sonra onun hesabından herkese şu programı kurup SS atın onlara nasıl korkacaklar bakın diye yazdık. Onlarda bu dediğimizi yedi ve hepsinin bilgisayarını bozduk. Tam anlamıyla bozma sayılmaz aslında sadece format atmak zorunda kaldılar. Aralarında bunu yapmayı bilmeyenler 2 ay aktif olmadı Discord'da.
(Hatırladığım kadarıyla yaklaşık 2 yıl önceydi. Yani şu anda o kadar kanser biri değilim gerçekten)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…