XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 15 Ocak 2022 #31 Barney28 dedi: Bende öyle yapacağım artık bitiricem bu arkadaşlığı umarım kavga etmeden biter. Genişletmek için tıkla... Sende kavga etmeden bitir, sonucunu buraya yazarsın.
Barney28 dedi: Bende öyle yapacağım artık bitiricem bu arkadaşlığı umarım kavga etmeden biter. Genişletmek için tıkla... Sende kavga etmeden bitir, sonucunu buraya yazarsın.
Barney28 Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 902 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2022 #32 XEfe.Bey dedi: Sende kavga etmeden bitir, sonucunu buraya yazarsın. Genişletmek için tıkla... Tamam akşam gelip haber veririm sağ olun fikirleriniz için.
XEfe.Bey dedi: Sende kavga etmeden bitir, sonucunu buraya yazarsın. Genişletmek için tıkla... Tamam akşam gelip haber veririm sağ olun fikirleriniz için.
3 348103 Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 1.607 Çözümler 6 15 Ocak 2022 #33 Barney28 dedi: Bu dediğin biraz rencide edici olmaz mı? Galiba öyle yapacağım umarım çok kırılmaz biraz alıngan kendisi. Genişletmek için tıkla... Belki de bunları artık yapmayacağını söyleyecektir.
Barney28 dedi: Bu dediğin biraz rencide edici olmaz mı? Galiba öyle yapacağım umarım çok kırılmaz biraz alıngan kendisi. Genişletmek için tıkla... Belki de bunları artık yapmayacağını söyleyecektir.
8bitlikadadam Megapat Katılım 27 Aralık 2016 Mesajlar 312 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı, Grafik ve Web Tasarımcı, UI Artist, Tır şoförü 15 Ocak 2022 #34 MuhammedA dedi: Birini kaybetmek istiyorsanız onu çok sevin yeter. Genişletmek için tıkla... İyi dedin kral. Bu dediğini aynen yaşadım, kimseye önermiyorum.
MuhammedA dedi: Birini kaybetmek istiyorsanız onu çok sevin yeter. Genişletmek için tıkla... İyi dedin kral. Bu dediğini aynen yaşadım, kimseye önermiyorum.