Biriyle ilk sohbette ne söylenmeli?

Yaş olarak fark yok gibi duruyor, diğer konularda da problemim yok. Sadece bahsettiğim gibi, davranışsal açıdan büyük fark var gibi ve rahatsız ediyor. Benim paranoyaklığım da olabilir tabii ki fakat dışarıdan böyle.

Teşekkür ederim, şu anlık sabitlenen hikayelere ufak tepkilerle mesaj atmayı düşünüyorum. Çok sık yazarsam problem çıkabilir bence de. Yapabileceğim en iyi şey paylaşılanlarla alakalı şeyler yazmak olur sanırım.

Tavuk döner yemeye davet ederek tanışmışlığım var. Çok ciddi olma red yersen bile troll davrandığını belli etmiş olursun.

Sabit hikayeler derken öne çıkanlar mı? Öyleyse sakın yapma, hikaye atmasını bekle.

Sabit hikayeler derken öne çıkanlar mı? Öyleyse sakın yapma, hikaye atmasını bekle.

Öne çıkanlar kısmıydı evet. Bir tık alakasız olabilir gibi geldi şuan.

Tavuk döner yemeye davet ederek tanışmışlığım var. Çok ciddi olma red yersen bile troll davrandığını belli etmiş olursun.

Her türlü sıkmamaya oynasam daha iyi olacak gibi. Hikaye atar mı onu bile bilemiyorum, o sebepten gerginim.

Düz mantık. Selam ver. Ee nasılsın nabıyorsun falan derken konu açmaya çalış sürekli. Bir yerden sonra kızın cevaplarına bak samimi mi konuşuyor yoksa baştan savma mı konuşuyor diye. Sonrası sana kalmış sohbeti devam ettirmeye bak ama çok ta zorlama. Bu arada sakın fazla bağlanma. Sonrası senin için kötü oluyor. Kız zaten seninle konuşmak istiyorsa cevaplarını ona göre verir.

Baktın olmayacak gibi boş ver. Emin ol olmayacak bir şeyi oldurmaya çalışmak sadece o durumu daha kötü yapar. Bol şans kardeşim. Umarım iyi sonuçlar alırsın.

O zaman durum bence senin bakış açından ötürüdür diye tahmin ediyorum. Böyle şeyler zorla olmaz. Kızı müsait olduğu bir zamanda ilgi çekici bir hikaye paylaştığı zaman yaz gitsin hiç kasma. Uzun mesajlar yazmamaya dikkat et sadece. Ve tahminimce kız senin düşündüğünn aksine yaptığının olağanüstü değil olması gereken olduğunu düşünüyordur yani önemli olman kendin olman gerisini sen çözersin.

Aynen hocam bir de duyuyorum gaipten sesler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…