N Noiryv Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #11 Hocam ben de N11'de Elmacık'tan Kingston Fury Renegade SSD satın aldım. Bugün geldi kutusunu daha açmadım. İade edebildiniz mi siz?
Hocam ben de N11'de Elmacık'tan Kingston Fury Renegade SSD satın aldım. Bugün geldi kutusunu daha açmadım. İade edebildiniz mi siz?
A ArthurDent Kilopat Katılım 7 Ağustos 2017 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #12 Noiryv dedi: Hocam ben de N11'de Elmacık'tan Kingston Fury Renegade SSD satın aldım. Bugün geldi kutusunu daha açmadım. İade edebildiniz mi siz? Genişletmek için tıkla... Samsung ile görüşmek için bekliyorum, onlardan bilgi alabilirsem sürece devam edeceğim hocam. Satıcı ile henüz görüşmedim. Durum güncellemesini bu konu altında yapacağım zaten.
Noiryv dedi: Hocam ben de N11'de Elmacık'tan Kingston Fury Renegade SSD satın aldım. Bugün geldi kutusunu daha açmadım. İade edebildiniz mi siz? Genişletmek için tıkla... Samsung ile görüşmek için bekliyorum, onlardan bilgi alabilirsem sürece devam edeceğim hocam. Satıcı ile henüz görüşmedim. Durum güncellemesini bu konu altında yapacağım zaten.