Birkaç gün çalışmak için yarı zamanlı iş nasıl bulunur?

feramuz38

Hectopat
Üniversite öğrencisiyim. 2. öğretimdeyim dersler 17.00 da başlıyor. Sabahları haftada birkaç gün çalışabileceğim part time iş nasıl bulurum. AVM'lerdeki fastfood zincirlerine gitmek var aklımda.

Son düzenleyen: Moderatör:
LC Waikiki de haftada 2 gün çalışabiliyorsun kısmı olarak. Prim ve maaşla 6000'den fazla kazancın olur bir de yemek parası veriyorlar. Öğrenciyken 6 ay çalışmıştım

Tecrübe vs isterler mı acaba? Ben hiç çalışmadım bu tarz bir yerde.

Tamamen başvurduğunuz mağazaya göre değişir. 1 ay deneme yapıyorlar sonra işe alım yapıyorlar. Trabzon'da üst sokakta eleman aranmazken alt sokaktaki LCW de deli gibi elemna aranıyordu mesela. Ulaşımı rahat olan tüm LCW'lere başvurabilirsiniz beğenmezseniz çıkarsınız zaten.

Tamamen başvurduğunuz mağazaya göre değişir. 1 ay deneme yapıyorlar sonra işe alım yapıyorlar. Trabzon'da üst sokakta eleman aranmazken alt sokaktaki LCW de deli gibi elemna aranıyordu mesela. Ulaşımı rahat olan tüm LCW'lere başvurabilirsiniz beğenmezseniz çıkarsınız zaten.
Deneme süresinde para veriyorlar mı? Bir de mağazaya gidip başvurmam gerekiyor değil mi? Kusura bakma çok soru sordum AVM lerde hiç çalışmadım o yüzden.

Deneme süresinde para veriyorlar mı? Bir de mağazaya gidip başvurmam gerekiyor değil mi? Kusura bakma çok soru sordum AVM'lerde hiç çalışmadım o yüzden.

Evet ücretiniz normal şekilde yatıyor. Sigortanız da başlıyor. LC Waikiki Trabzon'da sadece elden başvuru alıyor. AVM de olmasına gerek yok sokaklardaki mağazalarına da başvurabilirsiniz. Sadece LCW diye düşünmeyin koton DeFacto gibi yerler de birbirine yakın yerler oralara da başvurun. Birden fazlası kabul edilirse seçimi siz yaparsınız.

Evet ücretiniz normal şekilde yatıyor. Sigortanız da başlıyor. LC Waikiki Trabzon'da sadece elden başvuru alıyor. AVM de olmasına gerek yok sokaklardaki mağazalarına da başvurabilirsiniz. Sadece LCW diye düşünmeyin koton DeFacto gibi yerler de birbirine yakın yerler oralara da başvurun. Birden fazlası kabul edilirse seçimi siz yaparsınız.
Çok teşekkür ederim. İçine kapanık biriyim ve paraya da ihtiyacım var. İkisine de iyi geleceğini düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı