4 494528 Decapat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 832 6 Aralık 2021 #11 WhatsTheMatter dedi: Ama AYT'de de hikayeli soru yok. Onları yapabiliyor muydunuz? Genişletmek için tıkla... Ben 2021 YKS'ye girmiştim ve 2021 AYT'de de hikayeli sorular çoğunlukta. WhatsTheMatter dedi: Yani AYT'den birkaç net yapan kişi üniversite matematiğini nasıl iyi bir şekilde anlıyor veya dersten geçiyor peki? Genişletmek için tıkla... Ayrıca sorular çok zordu. Üniversitede o kadar zor sorulmuyor sadece işimize yarayacak kadarını öğreniyor ve sınavda çözüyoruz. Zaten 2021 YKS'ye girenler de matematiğin müfredattaki ile çok farklı ve çok zor olduğunu kabul ediyor.
WhatsTheMatter dedi: Ama AYT'de de hikayeli soru yok. Onları yapabiliyor muydunuz? Genişletmek için tıkla... Ben 2021 YKS'ye girmiştim ve 2021 AYT'de de hikayeli sorular çoğunlukta. WhatsTheMatter dedi: Yani AYT'den birkaç net yapan kişi üniversite matematiğini nasıl iyi bir şekilde anlıyor veya dersten geçiyor peki? Genişletmek için tıkla... Ayrıca sorular çok zordu. Üniversitede o kadar zor sorulmuyor sadece işimize yarayacak kadarını öğreniyor ve sınavda çözüyoruz. Zaten 2021 YKS'ye girenler de matematiğin müfredattaki ile çok farklı ve çok zor olduğunu kabul ediyor.
joshamwerk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 3.085 Çözümler 38 Yer Londra 6 Aralık 2021 #12 Bu sene siyasi çıkarlar uğruna ek yerleştirmeyle bir sürü artık öğrenci yerlestirildi üniversitelere. Olmaması gereken bir durumdu ama is isten geçti.
Bu sene siyasi çıkarlar uğruna ek yerleştirmeyle bir sürü artık öğrenci yerlestirildi üniversitelere. Olmaması gereken bir durumdu ama is isten geçti.
WhatsTheMatter Kilopat Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 867 Çözümler 1 6 Aralık 2021 #13 @AlanTuring @494528 @joshamwerk Anladım. Verdiğiniz bilgiler için hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.
@AlanTuring @494528 @joshamwerk Anladım. Verdiğiniz bilgiler için hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.
B barbarus Hectopat Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2021 #14 Üniversite sınavındaki matematikten 5-10 net yapamayan da okumasın bir zahmet zaten 5 soru falan herkesin yapabileceği türden sorular koyuyorlar.
Üniversite sınavındaki matematikten 5-10 net yapamayan da okumasın bir zahmet zaten 5 soru falan herkesin yapabileceği türden sorular koyuyorlar.