SSD, HDD ve RAM gibi özellikleri çok önemli görmediğimden dolayı yazmadım, isterseniz onları da yazabilirim. Kasayı da PSU'yu ve boyut bilgilerini içerdiği yazdım. Sadece işlemciyi ve ekran kartını değiştirirsek çok iyi olur, başka herhangi bir parçayı yükseltebileceğimi sanmıyorum. Belirli bir bütçem yok fakat en fazla 40.000₺ civarı bir şey olmasını tercih ederim. Başlıkta da yazdığı gibi birkaç sene sistemi yükseltmeden kullanabileyim, 1440p için uygun olsun ve sadece işlemci ile ekran kartı olsun.
Bence şahsi olarak bu sistemi satıp üzerine o 40.000 lirayı ekleyip sıfır ddr 5 sistem topamak en mantıklısı olacaktır, ama illa 40.000 liraya upgrade istiyorsanız önereceklerim bunlar olur
AMD Ryzen 7 5700X3D 3 GHz AM4 96 MB Cache 105 W İşlemci Tray en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Bence şahsi olarak bu sistemi satıp üzerine o 40.000 lirayı ekleyip sıfır ddr 5 sistem topamak en mantıklısı olacaktır, ama illa 40.000 liraya upgrade istiyorsanız önereceklerim bunlar olur
AMD Ryzen 7 5700X3D 3 GHz AM4 96 MB Cache 105 W İşlemci Tray en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.