Birkaç yıl sonra RTX 3060'dan 3080'e geçmeye değer mi?

Halen 8 GB VRAM ile kart üretiyor olmaları IPhone'un düz modellere 60 Hz koyması gibi çok enteresan bir olay gerçekten.

:ROFL: Başı okuyunca yanlış konuya yazdınız sandım hocam.

Ve bence oyunları nasıl oynamak istediğinize bağlı bir durum hocam bu. Bana soracak olsanız 3080 yeterli olur çünkü zaten şu an piyasada ki tüm oyunları rahatça açacak kas gücüne sahip bir model ancak özüne inersek her oyunu açsa bile muazzam bir performans verir mi, o muazzam kısmı işin içine şahsilik katıyor işte. Ben oyunlarda bazı oyunlarda muazzam performans almasam da stabil oynamak ile doyabilen bir insan olduğum için ' muazzam' kısmı benim için tatmin edici oluyor ancak sizin için durum ne olur ona bağlı.

Vallahi hocam 60Hz monitör var, muhtemelen yenilemeyeceğim. Hikayeli oyun oynarım, 1080P'de akıcı oynamak isterim ama herhalde 3080 yerine alabilirsem 5060 falan almak daha iyi olacak.

:ROFL: Başı okuyunca yanlış konuya yazdınız sandım hocam.

Vallahi hocam 60Hz monitör var, muhtemelen yenilemeyeceğim. Hikayeli oyun oynarım, 1080P'de akıcı oynamak isterim ama herhalde 3080 yerine alabilirsem 5060 falan almak daha iyi olacak.
Hocam sadece o kısmı atacaktım ama bi an gözüme çok konu dışı gelince diğer fikirlerimi de belirtmek istedim, favori moderatorümden konu dışından ban yemek istemem de 😂😅 . Hemde 5060 çok uçuk fiyattan çıkacak bence onun yerine güzel bi AMD ekran kartı artan paraya da monitör almak daha sarmaz mı?

Hocam sadece o kısmı atacaktım ama bi an gözüme çok konu dışı gelince diğer fikirlerimi de belirtmek istedim, favori moderatorümden konu dışından ban yemek istemem de 😂😅
Yok hocam bizde öyle işler dönmüyor :D Konuma gelen her mesaj değerli benim için, tek üstteki mesajdan bile anladım VRAM muhabbetini çünkü 5060 8 GB gelecek sanırsam demiştim(herhalde buna vurgu yaptınız :D).
Hemde 5060 çok uçuk fiyattan çıkacak bence onun yerine güzel bi AMD ekran kartı artan paraya da monitör almak daha sarmaz mı?
İnanın bilmiyorum kaça çıkacak. Eğer 3060'ı almasaydım zaten 9.000 TL'ye falan ROG Strix RX7600 vardı onu alırdım hocam. İlerideki kartımı AMD GPU olarak düşünüyorum zaten. Hatta şu 7800XT falan çok beğendim de ne 5600 besler ne benim 7 yıllık VS600 bence :D

mesajdan bile anladım VRAM muhabbetini çünkü 5060 8 GB gelecek sanırsam demiştim(herhalde buna vurgu yaptınız :D).
Aynen öyle yapmıştım hocam 😁 .

İnanın bilmiyorum kaça çıkacak. Eğer 3060'ı almasaydım zaten 9.000 TL'ye falan ROG Strix RX7600 vardı onu alırdım hocam. İlerideki kartımı AMD GPU olarak düşünüyorum zaten. Hatta şu 7800XT falan çok beğendim de ne 5600 besler ne benim 7 yıllık VS600 bence :D
Bakalım hocam, hele bi çıksın da sonra eleştiririz yine😅.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı