Astar0 Hectopat Katılım 25 Kasım 2021 Mesajlar 907 Çözümler 3 8 Ağustos 2023 #1 Bilgisayar bozuldu bende de hazır USB yoktu bilgisayarcıya gönderdim mecbur adam SSD ve HDD'yi birleştirmiş Google'a bile 2 saatte giriyorum nasıl SSD ve HDD'yi ayırırım?
Bilgisayar bozuldu bende de hazır USB yoktu bilgisayarcıya gönderdim mecbur adam SSD ve HDD'yi birleştirmiş Google'a bile 2 saatte giriyorum nasıl SSD ve HDD'yi ayırırım?
celilemrednsmnt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Şubat 2020 Mesajlar 5.237 Makaleler 2 Çözümler 25 Yer Yalova Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600, Gainward RTX 4060 Python II, GoodRam 2x8 16 GB 3600 MHz, MSI MPG B550 GAMING PLUS, Kioxia Exceria G2 1 TB, Silver Stone PF240 Sıvı soğutma, WD 1 TB HDD, Dark GT PRO Mesh Kasa. Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikeri 8 Ağustos 2023 #11 Kurulum ekranında 119 GB kapasitesi olan diski silin. Sonra aşağıdaki seçeneklerden yeni deyip oluştur deyin. Oluşturulan bölüme yüklemeyi yapın. Artı 0 Eksi
Kurulum ekranında 119 GB kapasitesi olan diski silin. Sonra aşağıdaki seçeneklerden yeni deyip oluştur deyin. Oluşturulan bölüme yüklemeyi yapın.
KS KS Astar0 Hectopat Katılım 25 Kasım 2021 Mesajlar 907 Çözümler 3 8 Ağustos 2023 #12 ReloadingData dedi: Tüm diskleri silmediğin için o hatayı alıyorsun. Kurulum ekranında tüm diskleri siliceksiniz diskler tek part olacak. Genişletmek için tıkla... Deneyeciğm teşekkür ederim Disk MBRymiş ben GPT yapıyormuşum dalgınlığıma geldi sanırım bu yüzden oluyor Artı 0 Eksi
ReloadingData dedi: Tüm diskleri silmediğin için o hatayı alıyorsun. Kurulum ekranında tüm diskleri siliceksiniz diskler tek part olacak. Genişletmek için tıkla... Deneyeciğm teşekkür ederim Disk MBRymiş ben GPT yapıyormuşum dalgınlığıma geldi sanırım bu yüzden oluyor
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.860 Çözümler 244 8 Ağustos 2023 #13 Astar0 dedi: Deneyeciğm teşekkür ederim Disk MBRymiş ben GPT yapıyormuşum dalgınlığıma geldi sanırım bu yüzden oluyor Genişletmek için tıkla... Disklerini GPT yap daha verimli olur. Hepsini sil GPT'ye dönüşür zaten. Artı 0 Eksi
Astar0 dedi: Deneyeciğm teşekkür ederim Disk MBRymiş ben GPT yapıyormuşum dalgınlığıma geldi sanırım bu yüzden oluyor Genişletmek için tıkla... Disklerini GPT yap daha verimli olur. Hepsini sil GPT'ye dönüşür zaten.
KS KS Astar0 Hectopat Katılım 25 Kasım 2021 Mesajlar 907 Çözümler 3 8 Ağustos 2023 #14 ReloadingData dedi: Disklerini GPT yap daha verimli olur. Hepsini sil GPT'ye dönüşür zaten. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam Artı 0 Eksi
ReloadingData dedi: Disklerini GPT yap daha verimli olur. Hepsini sil GPT'ye dönüşür zaten. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.860 Çözümler 244 8 Ağustos 2023 #15 Astar0 dedi: Tamamdır hocam Genişletmek için tıkla... 119 GB olan kısma yükleme yapacaksın unutma. Artı 0 Eksi