Alf0nz0 Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.033 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #51 FurkanVI dedi: 2. Elizabeth an itibarıyla öldü. Sizce birleşik krallık dağılır mı ya da başka bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... F ölmesi bir şeyin etkileyeceğini düşünmüyorum yani liverpoolun 4 golden yedikten sonra 1 gol atması gibi hiçbir şeyi etkilemez diye düşünüyorum o7.
FurkanVI dedi: 2. Elizabeth an itibarıyla öldü. Sizce birleşik krallık dağılır mı ya da başka bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... F ölmesi bir şeyin etkileyeceğini düşünmüyorum yani liverpoolun 4 golden yedikten sonra 1 gol atması gibi hiçbir şeyi etkilemez diye düşünüyorum o7.
FurkanVI Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 183 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1650 Ekran Kartı Intel I3 10100F 16 GB RAM Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #52 Kırsal alanlarda yaşamayı niye savunuyorsunuz?
Turkogul Hectopat Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 556 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek pazarlama 8 Eylül 2022 #53 Kral basa gecer bagli ulkelerin baskanlari biat eder monarsi devam eder bize de demokrasi satarlar.
FurkanVI Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 183 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1650 Ekran Kartı Intel I3 10100F 16 GB RAM Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #54 Turkogul dedi: Kral basa gecer bagli ulkelerin baskanlari biat eder monarsi devam eder bize de demokrasi satarlar. Genişletmek için tıkla... Birleşik Krallığın monarşisi Türkiye nin demokrasininden daha demokratik.
Turkogul dedi: Kral basa gecer bagli ulkelerin baskanlari biat eder monarsi devam eder bize de demokrasi satarlar. Genişletmek için tıkla... Birleşik Krallığın monarşisi Türkiye nin demokrasininden daha demokratik.
Turkogul Hectopat Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 556 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek pazarlama 8 Eylül 2022 #55 FurkanVI dedi: Birleşik krallığın monarşisi Türkiye'nin demokrasininden daha demokratik. Genişletmek için tıkla... Bize sattiklarindan normal.
FurkanVI dedi: Birleşik krallığın monarşisi Türkiye'nin demokrasininden daha demokratik. Genişletmek için tıkla... Bize sattiklarindan normal.
Kleapsien26 Picopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 790 Çözümler 1 8 Eylül 2022 #56 FurkanVI dedi: Kırsal alanlarda yaşamayı niye savunuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Kırsalı severim ama burda ondan bahsetmiyorum. Şehirden kastım katkılı gıdalarla beslenmek. Doğal beslen temiz oksijen al da nerde yaşarsan yaşa.
FurkanVI dedi: Kırsal alanlarda yaşamayı niye savunuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Kırsalı severim ama burda ondan bahsetmiyorum. Şehirden kastım katkılı gıdalarla beslenmek. Doğal beslen temiz oksijen al da nerde yaşarsan yaşa.
3 388526 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 4.012 Makaleler 3 Çözümler 4 8 Eylül 2022 #57 Kleapsien26 dedi: Doğal beslen temiz oksijen al da nerede yaşarsan yaşa. Genişletmek için tıkla... Şu anda öyle bir şey mümkün mü? Değil. Doğal beslen derken de umarım git tarladan topla demiyorsundur.
Kleapsien26 dedi: Doğal beslen temiz oksijen al da nerede yaşarsan yaşa. Genişletmek için tıkla... Şu anda öyle bir şey mümkün mü? Değil. Doğal beslen derken de umarım git tarladan topla demiyorsundur.
FurkanVI Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 183 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1650 Ekran Kartı Intel I3 10100F 16 GB RAM Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #58 Kleapsien26 dedi: Kırsalı severim ama burada ondan bahsetmiyorum. Şehirden kastım katkılı gıdalarla beslenmek. Doğal beslen temiz oksijen al da nerede yaşarsan yaşa. Genişletmek için tıkla... Katkısız şeylerle beslenmek maalesef pek mümkün değil özellikle de Türkiye de.
Kleapsien26 dedi: Kırsalı severim ama burada ondan bahsetmiyorum. Şehirden kastım katkılı gıdalarla beslenmek. Doğal beslen temiz oksijen al da nerede yaşarsan yaşa. Genişletmek için tıkla... Katkısız şeylerle beslenmek maalesef pek mümkün değil özellikle de Türkiye de.
Kleapsien26 Picopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 790 Çözümler 1 8 Eylül 2022 #59 388526 dedi: Senin beynin hiç çürümemiş ya, anarko-ilkelciliği savunan birisini göreceğim aklıma bile gelmezdi. Genişletmek için tıkla... İlkelmiş heh. Sen katkılı gıdalar yrmeye devam et sonra çocuğum niye zekası düşük dersin. Tabii çocuk yapabilirsen...malum, ülkede spem kalitesi sürekli düşüyor.
388526 dedi: Senin beynin hiç çürümemiş ya, anarko-ilkelciliği savunan birisini göreceğim aklıma bile gelmezdi. Genişletmek için tıkla... İlkelmiş heh. Sen katkılı gıdalar yrmeye devam et sonra çocuğum niye zekası düşük dersin. Tabii çocuk yapabilirsen...malum, ülkede spem kalitesi sürekli düşüyor.
Buğra's Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2015 Mesajlar 2.041 Makaleler 3 Çözümler 7 8 Eylül 2022 #60 Kleapsien26 dedi: Maşallah. Son 40 senedir beslenme berbat yiyecekler kaliteli değil. Şehir hayatı insanoğlunun doğasını bozuyor. Gidişat iyi değil. Genişletmek için tıkla... Dünyada son 40 yıldır şehirler yok... Katkı maddeleri de son 40 yıldır yok... İnsan yaşam süresi gitgide artıyor... Sağlıklı beslenmek eğitimli ve bilinçli olmaktan geçiyor...
Kleapsien26 dedi: Maşallah. Son 40 senedir beslenme berbat yiyecekler kaliteli değil. Şehir hayatı insanoğlunun doğasını bozuyor. Gidişat iyi değil. Genişletmek için tıkla... Dünyada son 40 yıldır şehirler yok... Katkı maddeleri de son 40 yıldır yok... İnsan yaşam süresi gitgide artıyor... Sağlıklı beslenmek eğitimli ve bilinçli olmaktan geçiyor...