Birleşik Krallığın geleceği

İlkelmiş heh. Sen katkılı gıdalar yemeye devam et sonra çocuğum niye zekası düşük dersin. Tabii çocuk yapabilirsen...malum, ülkede sperm kalitesi sürekli düşüyor.
Kankam, ben sanki katkılı gıdalar yemeyi öneriyorum. Türkiye'de katkısız gıda var mı da bana katkısız ye diyorsun? 3 milyon spermden sana kötüsü denk gelmiş belli ki.

Normal devam ederler diye düşünüyorum. Siyasi bir dalgalanma da olmaz sanıyorum.
Lakin Charles sizin de, tahtınızın da, taçınızın da... Diyerek tahtı William'a devretse komik olurdu. 2. Elizabeth dünyaya kazık çaktı diye adam kral olamadı senelerce...

Dünyada son 40 yıldır şehirler yok...

Katkı maddeleri de son 40 yıldır yok...

İnsan yaşam süresi gitgide artıyor...

Sağlıklı beslenmek eğitimli ve bilinçli olmaktan geçiyor...
Sağlıklı beslenmeyi savunurken sehir düşmanı ilan edildim herhalde...

Sağlıklı beslenmeyi savunurken sehir düşmanı ilan edildim herhalde...
Sağlıklı beslenmeyi savunurken millete laf atmasan hiç kimse bir şey demezdi. Ayrıca bir sorum olacak, annene babana sor doğal mı beslenmişler.

Sağlıklı beslenmeyi savunurken millete laf atmasan hiç kimse bir şey demezdi. Ayrıca bir sorum olacak, annene babana sor doğal mı beslenmişler.
Köyde büyüdüler hala da marketten değil pazardan alışveriş yapıyoruz. Kimseye laf yetiştirmekle uğraşacak değilim. Gerek ekonomi olsun gerek mecburiyetten dışarda sağlıksız ürünler ile besleniyoruz. Nesiller bozuluyor. İlerde sıkıntısını çekeceğiz.

Ne yiyorsunuz mesela hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…