E EytbEneS Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2022 #1 Dosyayı birlikte aç yaptım yanlışlıkla ve ne yaptıysam düzelmedi. Bir sürü video izledim fakat olmadı. Suit dosyasını nasıl sıfırlayacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2022
Dosyayı birlikte aç yaptım yanlışlıkla ve ne yaptıysam düzelmedi. Bir sürü video izledim fakat olmadı. Suit dosyasını nasıl sıfırlayacağım?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.556 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2022 #2 Bu sekilde degistirmeyi denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS E EytbEneS Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2022 #3 Umut Nas dedi: Bu sekilde degistirmeyi denediniz mi? Eki Görüntüle 1565843 Genişletmek için tıkla... Değiştir dedikten sonra seçebileceğim bir şey yok ki mod dosyası bu bir şeyle birlikte açmama gerek yok ki seçeyim. Artı 0 Eksi
Umut Nas dedi: Bu sekilde degistirmeyi denediniz mi? Eki Görüntüle 1565843 Genişletmek için tıkla... Değiştir dedikten sonra seçebileceğim bir şey yok ki mod dosyası bu bir şeyle birlikte açmama gerek yok ki seçeyim.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.556 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2022 #4 @EytbEneS, Dosya uzantisina baktigim kadariyla ona bir şey olmamis. O yuzden rahatlikla kullanabilirsiniz. Uzanti degismedigi surecte sorun yok. Artı 0 Eksi
@EytbEneS, Dosya uzantisina baktigim kadariyla ona bir şey olmamis. O yuzden rahatlikla kullanabilirsiniz. Uzanti degismedigi surecte sorun yok.
KS KS E EytbEneS Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2022 #5 Umut Nas dedi: @EytbEneS, Dosya uzantisina baktigim kadariyla ona bir şey olmamis. O yuzden rahatlikla kullanabilirsiniz. Uzanti degismedigi surecte sorun yok. Genişletmek için tıkla... Uygulama görmüyor işte sorun orada ilk yüklediğimde görünüyordu fakat birlikte aç yapıp mod uygulamasını seçtikten sonra bir türlü düzelmedi. Artı 0 Eksi
Umut Nas dedi: @EytbEneS, Dosya uzantisina baktigim kadariyla ona bir şey olmamis. O yuzden rahatlikla kullanabilirsiniz. Uzanti degismedigi surecte sorun yok. Genişletmek için tıkla... Uygulama görmüyor işte sorun orada ilk yüklediğimde görünüyordu fakat birlikte aç yapıp mod uygulamasını seçtikten sonra bir türlü düzelmedi.